• Citroën Jumper billenőplatós kisteherautó

  Citroën Jumper billenőplatós kisteherautó bérlés

  Citroën Jumper billenőplatós-kisteherautóinkat az Ön igényeinek megfelelően ajánljuk bérbe.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 - 1,1 t

  • Raktér térfogat

   2 m³

  • Motor

   120 - 163 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Citroën Jumper billenőplatós kisteherautó bérlése kiváló választás lehet azok számára, akik egy megbízható, sokoldalú és egyedi igények szerint alakítható járművet keresnek különböző tevékenységeikhez. A bérelhető kisteherautókat úgy alakítjuk ki, hogy azok teljes mértékben az Ön szükségleteinek feleljenek meg, legyen szó akár építőanyagok szállításáról, kertészeti munkákról vagy egyéb, a billenőplatós kialakítás által megkönnyített feladatokról.

  Az egyedi felszereltség lehetőséget biztosít arra, hogy a járművet pontosan az Ön tevékenységéhez igazítsuk, így maximálisan kihasználva a Citroën Jumper által kínált lehetőségeket. A 163 lóerős maximális motor teljesítmény garantálja, hogy a jármű minden helyzetben képes legyen a megfelelő dinamikára és hatékonyságra, még nehezebb terhek szállítása esetén is.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető billenőplatós kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Citroën Jumper billenőplatós kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra