A VIARENT KÖZÉP-EURÓPA EGYIK LEGNAGYOBB KIS- ÉS NAGYHASZONGÉPJÁRMŰ BÉRBEADÓ CÉGE

A VIARENT A DELTA VÁLLALATCSOPORT TAGJA

Cégünket, a VIARENT Kft.-t 1994-ben alapítottuk. 1994 óta számos változáson ment keresztül az iparág. Partnereink; gyártók és kereskedők is komoly szemléletváltáson mentek át, ma már igyekeznek jellemzően a saját termelő tevékenységükre koncentrálva dolgozni, amelyhez nem kapcsolódik szorosan az áruszállítás.

Így előtérbe került a bérteherautóval való szállítás, hiszen az általunk kínált konstrukciónak számos előnyei vannak a lízinggel szemben. A bérlet előnyeit a fuvarosok is hamar felismerték, hiszen a fuvarfeladatok gyors változása az eszközök gyors cseréjét is eredményezheti, amely egy 3-5 éves lízing szerződéssel megoldhatatlannak tűnhet.

Cégünk márkafüggetlen haszonjármű-bérbeadóként szinte az összes nagy európai gyártóval kapcsolatban van. Flottánk jellemzően 3,5 tonnás furgonokból, 6-18 tonnás teherautókból, különböző fuvarfeladatokra alkalmas félpótkocsikból és nyerges vontatókból áll.

MAGYARORSZÁGON PIACVEZETŐ

Az alapítás óta hazánkban piacvezetővé nőtte ki magát a VIARENT Kft. Számos alkalommal bizonyítottuk, hogy gyorsaságunkkal és rugalmasságunkkal képesek vagyunk akár nehéz gazdasági helyzetben is helytállni, partnereink elvárásainak megfelelni.

Elkötelezettek vagyunk az új technológiák bevezetésével kapcsolatban, mint például a flotta managment vagy akár az elektromos hajtású járművek beállítása a VIARENT flottájába.

MAGYARORSZÁG UTÁN MÁR SZLOVÁKIÁBAN IS SAJÁT LEÁNYVÁLLALATTAL

2013 a külföldi nyitás éve volt, már Szlovákiában, Senec-en (Szenc) is jelen vagyunk Delta-Truck S.R.O. néven ahol a VIARENT bérautó szolgáltatással és használt haszonjármű (Top Quality) értékesítéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Ugrás ide: Viarent Szlovákia

FRANCHISE PARTNEREK BEVONÁSA A VIARENT RENDSZERÉBE – SZERTE EURÓPÁBAN

A VIARENT egy több mint 25 éve működő, sikeres társaság, amely egy jól kidolgozott know-how-t biztosít partnerei számára. Irányt mutatunk, adatokat szolgáltatunk, marketing támogatást nyújtunk, valamint hozzáférést biztosítunk a kedvező beszerzési forrásainkhoz, készleteinkhez és szervizhálózatunkhoz.

A kidolgozott franchisekoncepciónk mellett ott áll az erős Delta Vállalatcsoport is, amelynek tagja a VIARENT Kft. Európa számos országában folytatunk tárgyalásokat hálózatunk bővítése céljából. Hiszünk abban, hogy az általunk több évtized alatt felhalmozott tudás, szakértelem és tapasztalat megosztásával, közösen, egy sikeres hálózatot hozhatunk létre.

TOVÁBB A FRANCHISE OLDALRA

A RÖVID ÉS HOSSZÚ TÁVÚ BÉRLET SPECIALISTÁJA

A FURGONOKTÓL A 40 TONNÁS JÁRMŰSZERELVÉNYEKIG

Cégünk sikerességét bizonyítja, hogy az elmúlt évek alatt sikerült elérnünk azt, hogy mind a magyarországi, mind a szlovákiai belföldi és nemzetközi fuvarozással foglakozó cégek számolnak velünk. Legyen szó 500 kg raksúlyú kis furgonról, vagy akár egy 40 tonna össztömegű járműszerelvény bérletéről, mi megoldást kínálunk ügyfeleinknek. Hitvallásunk, hogy cégünk sikere az általunk kínált termékek és szolgáltatások sokszínűségében, magas színvonalában rejlik. Célunk, hogy ügyfeleink minél gyorsabban, takarékosabban, vagyis hatékonyabban tudják elvégezni fuvarfeladataikat.

MEGOLDÁST KÍNÁLUNK A FUVARFELADATÁHOZ

Szakembereink, tanácsadóink az optimális megoldásokkal segítik Önt munkájában

  • Önnek cége tevékenységére kell koncentrálnia, a fuvareszközeit mi biztosítjuk
  • Nincs szüksége nagy és drága személyzetre a járműpark kezeléséhez, javításhoz, járművek okmányainak és vizsgáztatásának intézésére
  • Havonta egy számlát kap tőlünk. (A „full service” szolgáltatás tartalmazza a CASCO-t, KGFB-t, karbantartást, szervizt, mentést, csere jármuvet, vizsgáztatást a gumi cserét.)
  • Gyors bonitás vizsgálat, szerződés kötés
  • Járművek raktárról
  • Akár futamidőn belül lehetséges eszközcsere a fuvarfeladat megváltozása miatt

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra