• Citroën Jumper duplafülkés kisteherautó bérlés

  Citroën Jumper duplafülkés kisteherautó bérlés

  A dupla kabinos változatban, a raktér kisebb a szimpla változathoz képest. Azonban az ülőhelyek száma 3-ról 7-re növekszik.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 - 1,1 t

  • Raktér térfogat

   1,5 m³

  • Motor

   120 - 163 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A dupla kabinos változat kialakítása ideális megoldást kínál azoknak, akik a szállítmány mellett a munkaerőt is hatékonyan szeretnék mozgatni. A szimpla változathoz képest a raktér mérete kisebb, de az ülőhelyek száma jelentősen növekszik, 3-ról 7-re, ami nagyobb csapat szállítását teszi lehetővé. Az ülések alatti rakodóhelyek kialakítása kulcsfontosságú, mivel ezek elősegítik, hogy a raktér hasznos padlóhossza jelentős maradjon, így a szükséges eszközök, szerszámok vagy egyéb anyagok szállítása is megoldható marad.

  Az ülések felhajtásával könnyedén hozzáférhetővé válnak ezek a rejtett tárolóhelyek, amelyek tovább növelik a jármű sokoldalúságát és praktikumát. Ez a megoldás különösen hasznos lehet olyan szektorokban, ahol a munkaeszközök biztonságos és rendezett tárolása, valamint a munkaerő együttes szállítása egyaránt fontos szempont.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Citroën Jumper duplafülkés kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra