• Citroën Jumper plató-ponyvás kisteherautó bérlés

  A platós Citroen Jumper szimpla és dupla-kabinos felépítménnyel is bérbevehető.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1,3 t

  • Raktér méret

   3,5 - 4,9 m

  • Motor

   120 - 163 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A platós Citroen Jumper kisteherautó bérlése ideális megoldást nyújt az építőiparban, mezőgazdaságban és számos más szektorban tevékenykedő vállalkozások számára, akik rugalmas és hatékony szállítási megoldásokat keresnek. A jármű szimpla és dupla-kabinos felépítménnyel is elérhető, így lehetővé téve, hogy a vállalkozások pontosan az ő igényeiknek megfelelő konfigurációt válasszanak, legyen szó csapat és anyagok együttes szállításáról vagy nagyobb mennyiségű anyag mozgatásáról.

  A platós kisteherautó bérlés egyik legnagyobb előnye, hogy a plató oldalfalai lenyithatóak, ezáltal megkönnyítve a rakodási munkálatokat. Ez a funkcionalitás különösen hasznos lehet nagyméretű, nehéz tárgyak szállításakor, ahol a hozzáférhetőség és a rakodás egyszerűsítése kulcsfontosságú.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Citroën Jumper plató-ponyvás kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra