• DAF CF FAD Betonmixer bérlés

  DAF CF FAD Betonmixer bérlés

  A DAF CF FAD betonmixer 390 literes üzemanyagtartállyal van felszerelve. A motor teljesítménye jellemzően 367-449 Le.

  Több leírás
  • Motor

   PACCAR MX-11 / 367-449 Le

  • Hajtásképlet

   8x4

  • Mixer térfogat

   8 m3

  A DAF CF FAD betonmixer 390 literes üzemanyagtartállyal van felszerelve. A motor teljesítménye jellemzően 367-449 Le.

  A DAF modern és erőteljes PACCAR MX11 motorja tartós hajtómű. Alacsony fordulatszámokon (~1000 ford/perc) is elérhető a maximális nyomaték, ami könnyebb manőverezést tesz lehetővé nagyobb terheléssel.

  Robosztus lökhárító-kialakítás, a nagy hasmagasság és a 25 fokos maximális megközelítési szög védettebbé teszi a DAF CF FAD betonkeverőt a sérülésekkel szemben. A fülkefellépő, illetve az opcionális flexibilis fellépő, az erős lámpakonzolok és a törhetetlen Lexan üveglencsék kiválóan alkalmassá teszik a járművet, hogy szélsőséges körülmények között is megfelelően üzemeljen.

  A legmagasabb szintű biztonsági szabványoknak való megfelelésről olyan biztonsági rendszerek gondoskodnak, mint a járműstabilitás-vezérlő (VSC), a kipörgésgátló (ASR) és a hátsó aláfutás-védelem. Adaptív automatikus sebességtartás (ACC), a ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer és a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer is hozzájárul a maximális biztonsághoz járművezetés közben.

  Az alváz könnyű, 9200 kg-os formatervezése bámulatosan nagy rakománysúly elérését teszi lehetővé. Ha hozzáadunk egy 3500 kg-os tipikus betonkeverő felépítményt és 500 liter vizet az alváz tömegéhez, a teljes terheletlen súly legfeljebb 13200 kg-ra korlátozódik.

  A DAF CF FAD betonkeverő könnyen takarítható, kényelmes fülkével készül, amely jól átgondolt műszerfal formatervezést, az üléspozíciók széles választékát, és sok kényelmes tarolóhelyét kínál.

  A fotó illusztráció. A rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet!

  Ajánlatkérés

  DAF CF FAD Betonmixer bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra