• DAF LF dobozos teherautó bérlés

  DAF LF dobozos teherautó bérlés

  A DAF LF dobozos áruszállító teherautó tökéletes választás üzembentartók és járművezetők számára is. A jármű rendkívül kényelmes, a kilátás pedig egyedülálló vezetési élményt biztosít.

  Több leírás
  • Teherbírás

   3,5 - 14 t

  • Raktér térfogat

   18 - 60 m³

  • Motor

   156 - 530 Le

  • Össztömeg

   7,5 - 26

  A DAF LF dobozos teherautó bérlése kiváló döntés mind üzembentartók, mind járművezetők számára. Ez a jármű kimagasló kényelmet és egyedülálló vezetési élményt garantál. Az egyik fő előnye a jelentős, akár 14.000 kg-os terhelhetőség, amely párosul az egyedi manőverezhetőséggel, rendkívüli tartóssággal, kényelemmel és a járművezető-barát kialakítással.

  A DAF LF teherautó erős motorokkal rendelkezik, melyek teljesítménye elérheti az 530 lóerőt is. Ezek a motorok nemcsak gazdaságosak és csendesek, de megfelelnek a legújabb károsanyag-kibocsátási előírásoknak is, így környezetbarát választást jelentenek az áruszállítási feladatokhoz.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető teherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető teherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  DAF LF dobozos teherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra