• DAF LF plató-ponyvás teherautó bérlés

  DAF LF plató-ponyvás teherautó bérlés

  A DAF LF járművek alváza tökéletes alapot biztosít az Ön fuvartevékenységéhez. Alacsony saját tömeggel rendelkezik, amihez magas teherbírás párosul.

  Több leírás
  • Teherbírás

   3,5 - 14 t

  • Raktér térfogat

   18 - 60 m³

  • Motor

   156 - 530 Le

  • Össztömeg

   7,5 - 26 t

  Béreljen DAF LF teherautókat, melyek akár 26 tonnás maximális össztömegükkel kiválóan alkalmazkodnak minden szállítási feladathoz.

  A DAF LF járművek nem csupán a teherbírásukkal tűnnek ki, hanem kényelmes vezetési élményt is nyújtanak, köszönhetően az első felfüggesztésüknek, amely a csillapítás, az oldalirányú stabilitás és a merevség tökéletes egyensúlyát teremti meg. A hátsó tengelyek alkalmazkodnak minden munkafolyamathoz, így garantálva a csúcsminőséget, hosszú üzemidőt és a kényelmes vezetést. Amennyiben a nagyobb rakományok szállítása a célja, akkor ez a jármű tökéletes választás Önnek.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető teherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető teherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  DAF LF plató-ponyvás teherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra