• BYD ETM6 többcélú elektromos tehergépjármű bérlés

  A BYD tevékenysége a modern technológiára épül, melynek gyors bővülését a vállalat kiemelkedő kutatás-fejlesztési képessége biztosítja.

  Több leírás
  • Teherbírás

   3810/3640 kg

  • Raktér térfogat

   16-25 m3

  • Motor

   150 kw

  • Össztömeg

   7490 kg

  Build your dreams – Építsd fel álmaidat

  BYD tervezésével

  A BYD egy modern technológián alapuló vállalat, amely gyors fejlődését kiemelkedő kutatás-fejlesztési eredményeinek köszönheti. A vállalat egy „”technológián alapuló, innováció-orientált”” fejlesztési filozófiát követ, amelynek középpontjában az a hit áll, hogy a technológia képes megváltoztatni az emberek életét és pozitív irányba formálni a világot, ahol élünk. A BYD ezen elkötelezettsége révén világszínvonalú platformot teremtett a technológiai innováció számára, ahol az újító gondolkodású, sokoldalúan alkalmazható, fejlett technológiákat folyamatosan lehet tesztelni és finomítani, még azok piaci bevezetése előtt.

  BYD haszongépjárművek

  A BYD egy külön kutatóintézetet hozott létre, amely elsősorban a tisztán elektromos meghajtású teherautókra, valamint a logisztikai, építőipari, közfeladatok ellátására és kikötői műveletek megvalósítására szánt különleges járművek teljes felépítményének és alvázának kutatására és fejlesztésére összpontosít. Ez a szakterület kiemelkedő figyelmet fordít a fenntarthatóságra és az innovációra, megteremtve ezzel a lehetőséget arra, hogy a BYD járművei elősegítsék egy tisztább, zöldebb jövő kialakítását.”

  Ajánlatkérés

  BYD ETM6 többcélú elektromos tehergépjármű bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra