• Fiat Ducato billenőplatós kisteherautó bérlés

  Fiat Ducato billenőplatós kisteherautó bérlés

  Fiat Ducato billenőplatós-kisteherautóink munkavégzésének megfelelően az Ön igényei szerint különböző terhelhetőséggel, raktér mérettel és motor teljesítménnyel érhető el.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 - 1,1 t

  • Raktér térfogat

   2 m³

  • Motor

   120-178 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Fiat Ducato billenőplatós kisteherautó bérlése lehetőséget kínál arra, hogy pontosan az Ön munkavégzési igényeinek megfelelő járművet válasszon. Kínálatunkban megtalálhatóak különböző terhelhetőséggel, raktérmérettel és motor teljesítménnyel rendelkező modellek, így biztosítva, hogy minden bérlő megtalálja a számára ideális megoldást. A maximálisan választható terhelhetőség 1,1 tonna, ami lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb szállítási feladatokat is hatékonyan elvégezze.

  A billenőplatós kisteherautó bérlés kiválóan alkalmas építőanyagok, zöldségek, vagy egyéb ömlesztett áruk szállítására, ahol a gyors és egyszerű rakodás kulcsfontosságú. A Fiat Ducato billenőplatós kialakítása biztosítja, hogy a rakomány könnyedén, gyorsan és biztonságosan le- és felrakodhasson, így növelve a munkafolyamatok hatékonyságát.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető billenőplatós kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Fiat Ducato billenőplatós kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra