• Fiat Ducato dobozos kisteherautó bérlés

  Fiat Ducato dobozos kisteherautó bérlés

  A dobozos Fiat Ducato áruszállító kisteherautó, akár 22 m3 hasznos raktérfogattal.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1,3 t

  • Raktér térfogat

   16 - 22 m³

  • Motor

   120 - 178 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A dobozos Fiat Ducato áruszállító kisteherautó bérlése ideális választás azok számára, akik tágas és hatékony szállítási megoldást keresnek. 22 m³ hasznos raktérfogattal rendelkezik, ami bőséges helyet biztosít a különböző áruk számára, legyen szó bútorszállításról, építőanyagokról vagy egyéb nagy térfogatú termékekről. A maximális motorereje 178 lóerő, amely egy gyorsabb és precízebb befecskendezésű üzemanyagellátó rendszerrel van felszerelve, a Ducato nem csak tágas, de erős és megbízható választás is a szállítási feladatokhoz.

  A Ducato járóképes alváz kivitelét egy speciális, bútorszállításra alkalmas felépítménnyel látták el, amely nagy befogadóképességet kínál. Az alvázhoz hegesztett alumíniumszerkezet által tartott alumíniumpanelek nem csak könnyűséget biztosítanak, hanem az áru biztonságos és stabil szállítását is garantálják. Ez a kialakítás tökéletesen alkalmassá teszi a Ducatot a legkülönfélébb szállítási igények kielégítésére.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Fiat Ducato dobozos kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra