• Fiat Ducato duplafülkés kisteherautó bérlés

  Fiat Ducato duplafülkés kisteherautó bérlés

  A Fiat Ducato duplafülkés kisteherautó a leghatékonyabb munkavégzés érdekében, 7 személyes utaskabinnal, valamint platóval is bérbe vehető.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 - 1,1 t

  • Raktér térfogat

   1,5 m³

  • Motor

   120 - 178 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Fiat Ducato duplafülkés kisteherautó bérlése tökéletes megoldás azok számára, akik egyaránt fontosnak tartják a szállítmány és a munkatársak kényelmes, biztonságos szállítását. A 7 személyes utaskabin és a tágas plató kombinációja lehetővé teszi, hogy a csapat együtt utazzon az anyagokkal, eszközökkel, ezzel is növelve a munkavégzés hatékonyságát. A Fiat Ducato különlegessége, hogy a dupla kabinos kialakítás mellett is rendkívül sokoldalú marad, így bármilyen feladatra könnyedén alkalmazkodik, legyen szó építkezésről, rendezvényekről vagy akár nagyobb csoportok szállításáról.

  Az egyéni igényekhez való tökéletes illeszkedés érdekében a felépítmény kapcsán is számos lehetőség áll rendelkezésre, amelyekről kereskedőink adnak bővebb tájékoztatást. Legyen szó specifikus felépítményről vagy egyedi kiegészítőkről, a Fiat Ducato kisteherautó rugalmasan alakítható, hogy maximálisan megfeleljen az Ön elvárásainak.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Fiat Ducato duplafülkés kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra