• Fiat Ducato hűtős kisteherautó bérlés

  Fiat Ducato hűtős kisteherautó bérlés

  Fiat Ducato hűtős felépítményes áruszállító kisteherautónkat személyre szabottan az Ön munkavégzésének megfelelően kérheti.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1 t

  • Raktér térfogat

   16 - 19 m³

  • Motor

   120 - 178 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  • Hűtés/fagyasztás

   0-5 °C / -20-0 °C

  A Fiat Ducato hűtős felépítményes áruszállító kisteherautó bérlése lehetőséget nyújt arra, hogy teljes mértékben az Ön munkavégzési igényeihez igazítsuk a járművet. Különösen azok számára ajánljuk ezt a kisteherautót, akik romlandó vagy hűtést, illetve fagyasztást igénylő árukat kívánnak szállítani. Legyen szó friss élelmiszerekről, süteményekről, gyógyszerekről vagy bármilyen hőmérséklet-érzékeny termékről, a Fiat Ducato kisteherautónk megfelelő hűtési és fagyasztási kapacitással biztosítja, hogy áruit frissen és biztonságosan szállíthassa.

  Egyedi ajánlatunkért és a bérlés részleteiért kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel állnak rendelkezésére a legoptimálisabb kisteherautó kiválasztásának érdekében.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldalon és a hirdetésekben szereplő fotók csak illusztrációs célokat szolgálnak. A bérelhető járművek színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Fiat Ducato hűtős kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra