• Fiat Ducato plató-ponyvás kisteherautó bérlés

  Fiat Ducato plató-ponyvás kisteherautó bérlés

  Fiat Ducato plató-ponyvás kisteherautó maximális terhelhetősége 1,3 t. Munkavégzéséhez szükséges igényeket figyelembe véve alakítjuk a járművet.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1,3 t

  • Raktér méret

   3,5 - 4,9 m

  • Motor

   120 - 178 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Fiat Ducato plató-ponyvás kisteherautó bérlése kiváló választás azok számára, akik egy megbízható és sokoldalú járművet keresnek szállítási és munkavégzési feladataikhoz. A platós kisteherautó bérlés során különös figyelmet fordítunk arra, hogy a járművet a munkavégzéshez szükséges igényeket figyelembe véve alakítsuk, így biztosítva, hogy minden bérlő számára az ideális konfigurációt kínáljuk. A bérelhető platós kisteherautó 1,3 tonnás maximális terhelhetőséggel, valamint egyedi felszereltséggel érhető el, így lehetővé téve, hogy a raktér méretét a szállítandó áru típusától és mennyiségétől függően válassza ki.

  A Fiat Ducato különböző motorváltozatokkal, 120-tól 178 lóerőig, kínál rugalmas megoldásokat a különféle szállítási igényekhez. Akár építőanyagok, mezőgazdasági termékek vagy egyéb nagyobb méretű tárgyak szállításáról van szó, a Fiat Ducato plató-ponyvás kisteherautó adaptálható a kihívásokhoz.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető platós kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Fiat Ducato plató-ponyvás kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra