• Ford F-LINE 1845T alacsony kapcsolású nyerges vontató bérlés

  A Ford F- Line 1845T a Ford Trucks legújabb nyerges vontatója, amely egyszerre növeli az utazás könnyedségét és hatékonyságát. 450 lóerős, 12,7 literes Ecotorq Euro 6-os motorral felszerelt nyerges vontató az Ön strapabíró társa, mely minden terepen bizonyít.

  Több leírás
  • Motor

   450 Le

  • Üzemanyagtartály

   600 l

  • Kapcsolási magasság

   1100 mm

  • Hidraulika kihajtás

   lehetséges

  A Ford F- Line 1845T a Ford Trucks legújabb nyerges vontatója, amely egyszerre növeli az utazás könnyedségét és hatékonyságát.

  450 lóerős, 12,7 literes Ecotorq Euro 6-os motorral felszerelt nyerges vontató az Ön strapabíró társa, mely minden terepen bizonyít.

  Az alacsony tetős vezetőfülke nagyobb teherbírást, A 320 kW) -os (2400 fordulat/perc fékerő és elektronikus menetstabilizáló rendszer biztonságot, az ergonomikus fülkék pedig kényelmet biztosítanak a hosszú utakra. A több részből álló első lökhárítóval gyorsabbá és költséghatékonyabbá válik a javítás. Az oldalburkolat és az előre kihajtható szélterelők pedig nemcsak csökkentik az üzemanyagfogyasztást, de esztétikus megjelenést is biztosítanak! A 4×2-es hajtásképletű nyerges vontató nyerges magassága1100mm.

  További csomagokról és információkról érdeklődjön kereskedőinknél.

  A fotó illusztráció. A rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet! További bérelhető nyerges vontatók.

  Ajánlatkérés

  Ford F-LINE 1845T alacsony kapcsolású nyerges vontató bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra