• Ford Transit billenőplatós kisteherautó bérlés

  Ford Transit billenőplatós kisteherautó bérlés

  Billenőplatós teherautók legjellemzőbb felhasználási területe az építőipar, legyen szó vállalati vagy lakossági megkeresésről.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1,3 t

  • Raktér térfogat

   2 m³

  • Motor

   130 - 185 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A billenőplatós kisteherautók bérlése különösen előnyös az építőiparban, ahol a rugalmasság és a megbízhatóság elengedhetetlen, legyen szó vállalati vagy lakossági projektekről. Ezek a járművek kiemelkedően alkalmasak különböző anyagok, például építőanyagok, törmelék vagy föld szállítására, köszönhetően 1300 kg hasznos terhelhetőségüknek és a 22 m³-es raktérfogatnak, valamint a 4,9 m hosszúságuknak.

  A bérelhető billenőplatós kisteherautók kiválóan illeszkednek az olyan feladatokhoz, ahol a gyors és hatékony rakodás kulcsfontosságú, a billenőplató funkció pedig lehetővé teszi, hogy a rakomány egyszerűen és biztonságosan le- és felrakodjon. Egyedi igények esetén keresse kollégáinkat a legkedvezőbb ajánlatért, akik szívesen segítenek a jármű konfigurációjának pontos igényekhez való igazításában.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Ford Transit billenőplatós kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra