• Ford Transit dobozos kisteherautó bérlés

  Ford Transit dobozos kisteherautó bérlés

  A Ford Transit kisteherautó erős alvázzal rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyen felszerelhető dobozos zárt áruszállító járművé.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1,3 t

  • Raktér térfogat

   16 - 22 m³

  • Motor

   130 - 185 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Ford Transit kisteherautó bérlése ideális választás azok számára, akik egy erős alvázzal rendelkező, megbízható és sokoldalú járművet keresnek zárt áruszállító feladatokra. A kisteherautó bérlés lehetőségét kínáló Ford Transit négy 2 literes Ford EcoBlue dízelmotorral érhető el, amely akár 185 lóerős teljesítményt és 415 Nm nyomatékot kínál, maximális hatékonysággal és minimális károsanyag-kibocsátással. A jármű raktérfogata akár 22 m³ is lehet, míg a maximális hasznos terhelhetősége 1300 kg, így kiválóan alkalmas nagyobb mennyiségű áru szállítására.

  A Ford Transit kisteherautó bérlésével kapcsolatos további előny, hogy az elektronikus menetstabilizátor rendszer segítségével a vezető könnyedén megtarthatja a járművet a sávjában, még nehéz körülmények között is, mint például erős oldalszél. Ez a funkció növeli a biztonságot és a kényelmet a hosszú utazások során.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Ford Transit dobozos kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra