• Ford Transit duplafülkés kisteherautó bérlés

  Ford Transit duplafülkés kisteherautó bérlés

  A Ford Transit duplafülkés kisteherautó úgy lett kialakítva, hogy a rakományt és a csapatát is könnyedén mozgatni tudja.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 - 1,1 t

  • Raktér térfogat

   1,5 m³

  • Motor

   130 - 185 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Ford Transit duplafülkés kisteherautó bérlése kiváló megoldás azok számára, akik egy megbízható és sokoldalú járművet keresnek. A hosszú tengelytáv és a robusztus alváz teszi ezt a kisteherautót tökéletesen alkalmasnak bármilyen felépítmény kialakításához, míg a maximális terhelhetőség biztosítja, hogy a nehéz feladatok sem jelentenek akadályt.

  A szélesre nyitható ajtók révén könnyedén hozzáférhet a belső térhez, míg a hátsó üléssor emelhető funkciója extra tárolóhelyet kínál a szerszámok és egyéb eszközök számára. Az első sor középső ülése lehajtható, így praktikus munkafelületté alakítható, ami ideális lehet dokumentumok kezeléséhez vagy laptop használatához közvetlenül a munkahelyszínen.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Ford Transit duplafülkés kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra