• Ford Transit hűtős kisteherautó bérlés

  Ford Transit hűtős kisteherautó bérlés

  A Ford Transit hűtős felépítményes kisteherautó maximális hasznos terhelhetősége 1000 kg. A raktérfogat akár 19 m³ is lehet.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1 t

  • Raktér térfogat

   16 - 19 m³

  • Motor

   130 - 185 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  • Hűtés/fagyasztás

   0-5 °C / -20-0 °C

  A Ford Transit hűtős felépítményes kisteherautó bérlése ideális megoldást kínál azok számára, akik romlandó vagy hűtést igénylő termékek szállításával foglalkoznak. Ez a kisteherautó bőséges helyet biztosít a különböző típusú áruk számára. A Ford Transit hűtős járműve erős, strapabíró alvázzal rendelkezik, amely a legkeményebb körülmények között is garantálja az áruk frissességét és minőségét.

  Amennyiben egyedi igényekkel rendelkezik, vagy pontosan az Ön specifikációinak megfelelő megoldást keres, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésre, hogy segítsen megtalálni a tökéletes kisteherautót az Ön üzleti igényeihez.

  Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek csupán illusztrációs célokat szolgálnak. A kínálatban lévő bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Ford Transit hűtős kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra