• Ford Transit plató-ponyvás kisteherautó bérlés

  Ford Transit plató-ponyvás kisteherautó bérlés

  A Ford Transit plató-ponyvás kisteherautónk össztömege 3500 kg, maximális terhelhetősége 1300 kg.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1,3 t

  • Raktér térfogat

   16 - 22 m³

  • Motor

   130 - 185 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Ford Transit plató-ponyvás kisteherautó bérlése ideális választás azok számára, akik egy megbízható és rugalmas járművet keresnek szállítási igényeik kielégítésére. A platós kisteherautó bérlés lehetőséget biztosít arra, hogy minden szállítási feladatot hatékonyan végezhessen el. A bérelhető platós kisteherautó kialakítását teljes mértékben az Ön igényeihez igazítjuk, biztosítva ezzel, hogy a munkafolyamat a lehető leghatékonyabban tudjon működni.

  A Ford Transit kisteherautó plató-ponyvás kialakítása lehetővé teszi, hogy a szállítmány jellegétől függően a jármű méretét és funkcionalitását az egyedi kérésekhez és igényekhez igazítsuk, így biztosítva a szállítási folyamatok zökkenőmentességét. Legyen szó építőipari anyagokról, mezőgazdasági terményekről vagy akár rendezvényekhez szükséges eszközökről, a bérelhető platós kisteherautó minden igényt kielégít.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. A Ford Transit plató-ponyvás kisteherautó bérlése és a további bérelhető kisteherautók teljes kínálatával kapcsolatos további információkért, kérjük, érdeklődjön nálunk, hogy segíthessünk a legmegfelelőbb jármű kiválasztásában és a bérlési feltételek meghatározásában. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Ford Transit plató-ponyvás kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra