• Ford Trucks F-MAX 500 alacsony kapcsolású nyerges vontató bérlés

  Ford Trucks F-MAX 500 alacsony kapcsolású nyerges vontató bérlés

  Az F-MAX a Ford Trucks legújabb nyerges vontatója, amely egyszerre ötvözi a kényelmet, a hatékonyságot és a csúcstechnikát.

  Több leírás
  • Motor

   500 Le

  • Üzemanyagtartály

   600 l + 450 l

  • Kapcsolási magasság

   950 mm

  • Hidraulika kihajtás

   lehetséges

  Az F-MAX a Ford Trucks legújabb nyerges vontatója, amely egyszerre ötvözi a kényelmet, a hatékonyságot és a csúcstechnikát.
  500 lóerős, 12,7 literes Ecotorq Euro 6-os motorjával minden terepen képes helytállni. 4×2-es tengelyképlettel, 3600 mm-es tengelytávval.
  Az F-Max 2,5 m széles vezetőfülkéjében bárki otthon érezné magát. 790 literes össztárhelyével és kategóriájában a legcsendesebb utasfülkéjével a Ford F-MAX a vezető kényelmét szolgálja.
  Széles kijelzőjű kezelőfelületével és vezetőtámogató technológiájával az F-MAX a megtestesült innováció. Csatlakozzon F-MAX nyerges vontatójára a ConnecTruck technológia segítségével és kapjon azonnal információt járműveinek teljesítményéről és üzemanyag felhasználásáról!
  Az alapfelszereltségbe tartozik az automatizált váltómű, 225 Ah akkumulátor, légrugózású vezetőfülke, automata légkondicionáló berendezés, sebességtartó és sebességkorlátozó, pihenőtér dupla ággyal, fűthető és légrugós vezetőülés, állófűtés, EBS, AEBS, első aláfutás gátló stb.
  Opcionálisan választható felszereltségek közé tartozik a hidraulikus tartósfék (intarder) illetve különböző csomagokban érhető el például a prémium szövet kárpitozású vezetőülés, 7,2″-os érintőképernyős multimédia rendszer navigációval, hűtőszekrény, állófűtés maradékhő visszanyeréssel, MaxCruise prediktív sebességtartó rendszer és az elektromos fülkebillentés. További csomagokról és információkról érdeklődjön kereskedőinknél.
  A fotó illusztráció. A rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet! További bérelhető nyerges vontatók.

  Ajánlatkérés

  Ford Trucks F-MAX 500 alacsony kapcsolású nyerges vontató bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra