• ISUZU 3,5 t billenőplatós kisteherautó bérlés

  ISUZU 3,5 t billenőplatós kisteherautó bérlés

  Az ISUZU 3500 kg-os billenőplatós kisteherautó maximális hasznos terhelhetősége 1200 kg. A járművet az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk ki.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 – 1,2 t

  • Raktér térfogat

   2 m³

  • Motor

   120-150 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  Az ISUZU 3,5 tonnás össztömegű billenőplatós kisteherautó bérlése kiváló megoldást nyújt azok számára, akik egy megbízható és sokoldalú 3,5 tonnás teherautót keresnek különféle szállítási feladatokhoz. A bérelhető 3,5 tonnás teherautó maximális hasznos terhelhetősége 1200 kg, így alkalmas nehezebb anyagok, eszközök vagy áruk szállítására is. Az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk ki a járművet, beleértve a felépítményt is, amely elérhető úgy, hogy akár három irányba is billenthető legyen, ezáltal növelve a rakodási és lerakodási folyamatok hatékonyságát és kényelmét.

  Egyéni felépítmények iránti igény esetén bátran forduljon kollégáinkhoz, akik szívesen segítenek a bérlési folyamat minden lépésében, hogy a legmegfelelőbb konfigurációt választhassa a munkája elvégzéséhez. A 3,5 tonnás teherautó bérlés lehetősége garantálja, hogy a szállítási igényeit a lehető legjobban ki tudja elégíteni, miközben a jármű gazdaságossága és megbízhatósága is előnyös lesz az Ön számára.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető 3,5 tonnás teherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  ISUZU 3,5 t billenőplatós kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra