• ISUZU 3,5 t dobozos kisteherautó bérlés

  ISUZU 3,5 t dobozos kisteherautó bérlés

  A ISUZU dobozos áruszállító kisteherautó, akár 26 m3 hasznos raktérfogattal.
  Akár 1,2 t teherbírással is bérbe vehető.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 - 1,2 t

  • Raktér térfogat

   8 - 26 m³

  • Motor

   120 - 150 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  Az ISUZU dobozos áruszállító kisteherautó bérlése ideális választás azok számára, akik egy nagy teherbírású és tágas járművet keresnek szállítási feladataikhoz. A 3,5 tonnás teherautó bérlés lehetőségével az ISUZU kisteherautó akár 26 m³ hasznos raktérfogattal és akár 1,2 t teherbírással is elérhető, így tökéletes választás nagyobb volumenű vagy nehezebb áruk szállítására.

  Az ISUZU dobozos kisteherautók a kényelem, a teljesítmény és a gazdaságosság tökéletes kombinációját kínálják. Csendes működésükkel és környezetbarát jellemzőikkel, valamint vonzó megjelenésükkel kiemelkednek a piacon. A legmodernebb technológiák használata lehetővé tette, hogy a súly csökkentése mellett a vezetőfülke még merevebbé és biztonságosabbá váljon, többek között az ajtók további erősítéseivel, amelyek a biztonságot szolgálják.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő 3,5 tonnás teherautó bérlés lehetőségei, valamint további bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  ISUZU 3,5 t dobozos kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra