• ISUZU 3,5 t duplafülkés kisteherautó bérlés

  ISUZU 3,5 t duplafülkés kisteherautó bérlés

  Az ISUZU duplafülkés kisteherautó 3500 kg össztömeggel rendelkezik, 6 személyes, easy duplafülkés kabinnal van felszerelve.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 – 1,2 t

  • Raktér térfogat

   1,5 m³

  • Motor

   120 - 150 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  Az ISUZU duplafülkés kisteherautó bérlése kiváló választás azok számára, akik egy erős és megbízható járművet keresnek csapatuk és anyagaik szállításához. A 3500 kg össztömeggel és 6 személyes, kényelmes easy duplafülkés kabin kialakítással ez a modell tökéletes választás lehet építkezésekhez, mezőgazdasági munkákhoz vagy bármilyen egyéb tevékenységhez, ahol a csapat, szerszámok és anyagok együttes szállítása szükséges. A 1,9 literes Euro 6-os motor, amely Ad Blue rendszer nélkül működik, gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővé, míg a 6 sebességes váltó, az elöl-hátul tárcsafékek és a laprugós kerékfelfüggesztés biztosítja a kényelmes és biztonságos utazást minden körülmények között.

  Az ISUZU kisteherautók híresek könnyű, de rendkívül teherbíró alvázukról, így az ISUZU duplafülkés kisteherautó is garantálja a megbízhatóságot és a tartósságot, még a legnehezebb munkák során is. Az alváz kialakítása lehetővé teszi, hogy széles körű felépítményekkel alkalmazkodjon a különböző szállítási és munkavégzési igényekhez.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  ISUZU 3,5 t duplafülkés kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra