• ISUZU 3,5 t plató-ponyvás kisteherautó bérlés

  ISUZU 3,5 t plató-ponyvás kisteherautó bérlés

  Az ISUZU plató-ponyvás kisteherautó maximális terhelhetősége 1200 kg.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 - 1,2 t

  • Raktér méret

   3 - 5,9 m

  • Motor

   120-150 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  Az ISUZU plató-ponyvás kisteherautó bérlése tökéletes megoldást kínál azok számára, akik egy megbízható és sokoldalú járműre van szükségük különféle szállítási feladatok elvégzéséhez. A platós kisteherautó bérlés lehetőségével az ISUZU kisteherautó 1200 kg maximális terhelhetőséggel és akár 5,9 m hosszúságú raktérrel rendelkezik, ami kiemelkedően nagy teret biztosít a rakományok számára. A bérelhető platós kisteherautó könnyű, de nagy teherbírású alvázzal büszkélkedhet, így garantálva a hatékony és biztonságos szállítást.

  Különböző kivitelekben elérhető, amely lehetővé teszi a választást a felszereltség és a szállítható személyek száma tekintetében, így az ISUZU plató-ponyvás kisteherautó ideális választás lehet vállalkozásoknak és magánszemélyeknek egyaránt. A 1,9 literes Euro 6-os Ad Blue rendszer nélküli motorral, valamint 6 sebességes váltóval – manuális vagy automatizált kapcsolással – felszerelt jármű kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságot és alacsony károsanyag-kibocsátást kínál.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető platós kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  ISUZU 3,5 t plató-ponyvás kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra