• Iveco Daily billenőplatós kisteherautó

  Iveco Daily billenőplatós kisteherautó bérlés

  Az Iveco Daily 3500 kg-os billenőplatós kisteherautó maximális hasznos terhelhetősége 1200 kg. A járművet az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk ki.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 - 1,2 t

  • Raktér térfogat

   2 m³

  • Motor

   116 - 205 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  Az Iveco Daily 3500 kg-os billenőplatós kisteherautó bérlése kiváló megoldás az építőiparban tevékenykedő vállalatok és magánszemélyek számára egyaránt, akik rugalmas és hatékony szállítási megoldást keresnek. A billenőplatós kisteherautó bérlés lehetőségével az Iveco Daily járművet az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk ki, beleértve a felépítményt is, amely akár három irányba is billenthető, így megkönnyítve a rakomány le- és felrakodását különféle munkaterületeken.

  A bérelhető billenőplatós kisteherautó maximális hasznos terhelhetősége 1200 kg, amely ideálissá teszi a különböző építőanyagok, törmelékek vagy egyéb nagy tömegű anyagok szállítására. A billenőplatós kisteherautók legjellemzőbb felhasználási területe az építőipar, ahol a hatékonyság és a megbízhatóság kulcsfontosságú.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Iveco Daily billenőplatós kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra