• IVECO Daily dobozos kisteherautó bérlés

  IVECO Daily dobozos kisteherautó bérlés

  Legmagasabb motorteljesítmény akár 205 LE is lehet.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 - 1,2 t

  • Raktér térfogat

   16 - 26 m³

  • Motor

   116 - 205 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A 3,5 tonnás teherautó bérlés lehetősége magas szintű technológiai felszereltséggel és kiváló teljesítménnyel várja, amely akár 205 LE legmagasabb motorteljesítményt is kínálhat. Ez a teherautó kategória fejlett vezetői segédrendszerekkel van felszerelve, többek között továbbfejlesztett vészfékrendszert, PRO városi vészfékfunkciót, adaptív sebességszabályzást, sávtartást segítő proaktív asszisztensrendszert, oldalszél asszisztenset, elektromos rögzítőféket, LED-technikájú világítást, lejtmenet vezérlőt és kipörgésgátlót tartalmaz, így biztosítva a vezetési és munkavégzési körülmények optimális biztonságát és kényelmét.

  Az ilyen szintű felszereltség nem csak a munkavégzés hatékonyságát és biztonságát növeli, hanem üzemanyag-megtakarítást is eredményez, akár 10 százalékot városi használatban, valamint akár 10 százalékkal alacsonyabb karbantartási költségszintet kínál, ami jelentősen csökkentheti a teljes tulajdonlási költséget.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő 3,5 tonnás teherautó bérlés lehetőségei, valamint további bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  IVECO Daily dobozos kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra