• Iveco Daily duplafülkés kisteherautó bérlés

  Iveco Daily duplafülkés kisteherautó bérlés

  Az IVECO Daily duplafülkés kisteherautó a raktér méretét tekintve kisebb, mint a szimpla változat, azonban a szállítható személyek száma növekszik.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 - 1,2 t

  • Raktér térfogat

   1,5 m³

  • Motor

   116 - 205 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  Az IVECO Daily duplafülkés kisteherautó tervezésének köszönhetően, a különleges kialakítás lehetővé teszi, hogy a szállítható személyek száma jelentősen növekedjen. Míg a szimpla kabinos verzióban csupán három személy szállítására van lehetőség, addig a duplakabinos változatban már hat személy is kényelmesen elfér, így az IVECO Daily duplafülkés modellje tökéletes választás lehet azoknak, akik munkacsapatukat és az eszközöket egyaránt szeretnék hatékonyan és biztonságosan szállítani.

  Ez a konfiguráció különösen előnyös lehet az építőiparban, a mezőgazdaságban vagy más, csapatmunkát igénylő területeken, ahol fontos, hogy a munkaerő és a szükséges eszközök, anyagok együtt mozogjanak. Az IVECO Daily duplafülkés kisteherautója nem csak a szállítási kapacitás tekintetében nyújt többet, hanem a kényelmi és biztonsági funkciók terén is kiváló választás, így biztosítva a munkavégzés hatékonyságát és a személyzet jólétét.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotók csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Iveco Daily duplafülkés kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra