• Iveco Daily plató-ponyvás kisteherautó bérlés

  Iveco Daily plató-ponyvás kisteherautó bérlés

  Iveco Daily plató-ponyvás kisteherautónk össztömege 3500 kg, maximális terhelhetősége 1200 kg.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 - 1,2 t

  • Raktér méret

   4 - 6 m

  • Motor

   116 - 205 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  Az Iveco Daily plató-ponyvás kisteherautó bérlése kiváló megoldást kínál azok számára, akik egy megbízható és sokoldalú járművet keresnek különféle szállítási feladatokhoz. A platós kisteherautó bérlésben az Iveco Daily kialakítása teljes mértékben az Ön igényeihez igazodik, biztosítva, hogy a munkafolyamat a lehető leghatékonyabban tudjon működni. A jármű 3500 kg össztömeggel és 1200 kg maximális terhelhetőséggel rendelkezik, így alkalmas a legtöbb szállítási feladatra, legyen szó építőanyagokról, mezőgazdasági termékekről vagy akár rendezvénytechnikai eszközökről.

  A bérelhető platós kisteherautó előnye, hogy a szállítmány jellegétől függően a jármű méretét és funkcionalitását az egyedi kérésekhez és igényekhez igazítjuk, így biztosítva a szállítási folyamatok zökkenőmentességét és hatékonyságát. Az Iveco Daily plató-ponyvás változata különösen előnyös lehet azok számára, akik rugalmasságot és kiváló teljesítményt keresnek a kisteherautó bérlés során.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Iveco Daily plató-ponyvás kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra