• IVECO EuroCargo dobozos teherautó bérlés

  IVECO EuroCargo dobozos teherautó bérlés

  Az IVECO Eurocargo modelljei minden ügyféligényre megfelelő megoldást kínál. Új biztonsági rendszerrel, felszereléssel és új dizájnnal érhető el partnereink számára.

  Több leírás
  • Teherbírás

   1,5 - 8 t

  • Raktér térfogat

   18 - 60 m³

  • Motor

   120 - 320 Le

  • Össztömeg

   5 - 18 t

  A 18 tonnás teherautó bérlésési igényére tökéletes választás az IVECO Eurocargo modelljei. Az Eurocargo teherautók gázolajfogyasztása akár nyolc százalékkal is alacsonyabb lehet városi fuvarozás során, köszönhetően a műszaki fejlesztéseknek, mint az ECOROLL funkció, amely a 12 fokozatú automatizált sebességváltónál jelenik meg.

  Különböző motorerővel, 120-tól 320 lóerőig elérhető, a gazdaságos üzemeltetés érdekében. Az IVECO Eurocargo nem csak a gazdaságosságával, hanem megbízhatóságával is kiemelkedik: sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, kibővített vészfékrendszer, adaptív sebességszabályozó és LED-technikájú nappali menetfény teszik biztonságossá a vezetést. Az IVECO Eurocargo tehát nem csupán egy teherautó, hanem egy megbízható munkatárs.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető teherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető teherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  IVECO EuroCargo dobozos teherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra