• MAN TGE hűtős kisteherautó bérlés

  MAN TGE hűtős kisteherautó bérlés

  Az MAN TGE hűtős kisteherautó alváza szinte korlátlan lehetőségeket kínál a mindennapi munka során. Az Ön igényei szerint alakítjuk ki.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1 t

  • Raktér térfogat

   16 - 19 m³

  • Motor

   102 - 177 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  • Hűtés/fagyasztás

   0-5 °C / -20-0 °C

  Az MAN TGE hűtős kisteherautó bérlése azok számára kínál ideális megoldást, akik a mindennapi munkájuk során rugalmas és megbízható járművet keresnek. Az alváz kialakítása szinte korlátlan lehetőségeket nyújt, lehetővé téve, hogy a járművet pontosan az Ön munkavégzési igényeihez igazítsuk. A bérelhető MAN TGE modell a legnagyobb motorteljesítménnyel, akár 177 lóerővel is elérhető, így garantálva a kiváló teljesítményt, hosszú élettartamot, hatékonyságot, valamint alacsony üzemanyagköltségeket.

  Ez a hűtős kisteherautó számos innovatív technológiával van felszerelve, amelyek hozzájárulnak a munkavégzés biztonságához és kényelméhez. Mindezek mellett az MAN TGE hűtős kisteherautó ideális választás lehet, ha romlandó vagy hűtést, fagyasztást igénylő termékek szállítását tervezi, biztosítva ezzel, hogy áruja a célba érkezésekor is megőrizze frissességét és minőségét.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a bemutatott képek csak illusztrációs célokat szolgálnak. A kínálatban lévő bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  MAN TGE hűtős kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra