• Mercedes-Benz eSprinter elektromos furgon bérlés

  A Mercedes-Benz eSprinter hatékony elektromos meghajtással rendelkezik 85 kW-ig (116 Le).

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8-1,2 t

  • Raktér térfogat

   12 m3

  • Motor

   85 kw

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Mercedes-Benz eSprinter egy kiváló választás lehet azok számára, akik egy hatékony és környezetbarát elektromos furgont keresnek. Az 85 kW (116 Le) teljesítményű elektromos meghajtás, a standard hosszúságú kivitel, a magas tető és a 12 m³-es raktér kombinációja biztosítja, hogy a jármű minden szükségletet kielégíthet. Az eSprinter hasznos terhelése akár 1200 kg is lehet, ami kiválóan alkalmassá teszi különféle szállítási feladatokra.

  Az eSprinter akár 157 km-es hatótávolságot is képes megtenni helyi károsanyag-kibocsátás nélkül, ami különösen városi környezetben jelent előnyt. Az akkumulátor 25 perc alatt 80%-ra tölthető fel, és a jármű támogatja mind a váltóáramú (AC), mind az egyenáramú (DC) töltést. Az opcionális, akár 80 kW-os DC gyorstöltési lehetőség pedig még gyorsabb töltést tesz lehetővé.

  A biztonság terén az eSprinter sem hagy kívánnivalót maga után. A hajtáslánc és a nagyfeszültségű vezetékek védetten helyezkednek el a vázban, míg egy védőlemez óvja az akkumulátor-rendszert az alulról érkező sérülésektől.

  Az elektromos meghajtású eSprinter hatékony villanymotorja nagy vonóerejével és csendes működésével kínál kiváló vezetési élményt. Az elektromos motor maximális nyomatéka már az első fordulattól elérhető, és ha az elektromos áramot alternatív energiaforrásból nyerik, a hajtás nem termel káros kibocsátást. Emellett az elektromos motorok kevesebb kopó alkatrészt tartalmaznak és kevesebb karbantartást igényelnek, mint a belső égésű motorok, ami tovább növeli gazdaságosságukat és környezetbarátságukat.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet.

  Ajánlatkérés

  Mercedes-Benz eSprinter elektromos furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra