• Mercedes-Benz eSprinter elektromos furgon bérlés

  A Mercedes-Benz eSprinter hatékony elektromos meghajtással rendelkezik 85 kW-ig (116 Le).

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8-1,2 t

  • Raktér térfogat

   12 m3

  • Motor

   116 Le villanymotor

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Mercedes-Benz eSprinter hatékony elektromos meghajtással rendelkezik 85 kW-ig (116 Le). Az eSprinter standard hosszban (A2), magas tetővel és 12 m3-es raktérrel érhető el, amelyet az elektromos meghajtás semmilyen módon nem korlátoz. A hasznos terhelés akár 1200 kg is lehet szériakiviteltől függően. Akár 157 km helyi károsanyag-kibocsátás nélküli közlekedésre alkalmas.

  25 perc alatt 80%-ra tölthető fel¹. Legfeljebb 7,4 kW-tal és váltóárammal (AC) éppúgy tölthető, mint legfeljebb 20 kW-tal és egyenárammal (DC). Az opcionális, legfeljebb 80 kW-os egyenáramú töltési teljesítménnyel a szériafelszereltséghez tartozó nagyfeszültségű akkumulátor (35 kW) mindössze 20 perc alatt felölthető 10-ről 80%-ra egy DC-gyorstöltő állomáson.

  Az elektromos meghajtású Mercedes-Benz eSprinter a biztonság terén is a magas színvonalat képviseli. A hajtáslánc, a nagy feszültségű vezetékek védetten a vázba vannak ágyazva. Egy védőlemez is védi az akkumulátor-rendszert alulról a sérülésektől.

  Az igazán hatékony villanymotor nagy vonóerejével és rendkívül sima működésével győzi meg felhasználóját. A belső égésű motorhoz képest a villanymotor lényegesen hatékonyabb, szinte hangtalan, maximális nyomatéka pedig már a motor első fordulatától elérhető. Ha az elektromos áramot az elektromos járművek alternatív energiaforrásból nyerik, a hajtás nem termel káros kibocsátást. Ez az elektromos motor gazdaságos és ökológiailag jövőorientált meghajtássá teszi a jelenlegi nagy szennyezési terhelésű és egyre szigorúbb károsanyag-kibocsátási szabványokkal rendelkező városokban. Ezt tovább fokozza, hogy az elektromos motorok kevesebb kopó alkatrészt tartalmaznak, és kevesebb karbantartást igényelnek, mint a belső égésű motorok.

  ¹ Az akkumulátortöltés időtartama a töltési infrastruktúrától függ.

  A fotó illusztráció. A rendelkezésreálló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet!

  Ajánlatkérés

  Mercedes-Benz eSprinter elektromos furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra