• Mercedes-Benz Sprinter dobozos kisteherautó bérlés

  A dobozos Mercedes-Benz Sprinter áruszállító kisteherautó, akár 26 m3 hasznos raktérfogattal is bérelhető a VIARENT kínálatából. Maximális motorerő maximum 170 lóerő.  

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 – 1,2 t

  • Raktér térfogat

   16 – 26 m3

  • Motor

   150 – 170 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A dobozos Mercedes-Benz Sprinter áruszállító kisteherautó, akár 26 m3 hasznos raktérfogattal is bérelhető a VIARENT kínálatából. Maximális motorerő maximum 170 lóerő.

  A Mercedes modern kialakításával, megújult vezetőterével és kiváló funkcionalitásával nyűgözi le felhasználóját. Normál vezetőfülkében egy 3 személyből álló csapat szállítható el a munkavégzés helyére. A megbízható bázist a karosszéria vázszerkezete biztosítja, amely a konstrukciója és az anyagösszetétele miatt különösen stabil. Ezt számos asszisztensrendszer egészíti ki, ugyanis még a legtapasztaltabb vezető is kerülhet olyan helyzetbe, amikor a támogatás hasznos lehet.

  A Sprinter járművek pontosan igazodnak az Ön szállítási feladataihoz. A kitűnő kilátást biztosító vezetőfülkét úgy alakították ki, hogy a lehető legkényelmesebbé tegye a vezető mindennapjait. A modern kezelési és kijelzési koncepció az okostelefon–integrációval tűnik ki, amely az érintőképernyőkről és a multifunkciós kormánykerékről is vezérelhető. A vezetőfülke rendjéről a tárólóhely-koncepció – jól elérhető tárolóhelyek – és egy ügyes multifunkciós doboz gondoskodik, amelyen kényelmesen elintézhetők az adminisztrációs feladatok.

  A Mercedes-Benz Sprinter, gazdaságosságát már több, mint 20 éve meggyőzően bizonyítja. A dízelmotorok fogyasztása még jobban optimalizálva lett.

  Az alapfelszereltség részét képezi az oldalszélasszisztens, ami segíti a gépkocsi iránytartását és a forgalmi sávtól történő eltérést fékbeavatkozásokkal csökkenti. Keyless-start, motorindítás és -leállítás gombnyomásra. Elektromos szervokormány, a kitűnő vezetési komfort és a jó menetstabilitás biztosításához. Az automatikus menet közbeni világítás a tompított fényszórót menet közben mindig az aktuálisan fennálló fényviszonyoktól függően automatikusan be- ill. kikapcsolja.

  A fotó illusztráció. A rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet!

  Ajánlatkérés

  Mercedes-Benz Sprinter dobozos kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra