• Mercedes-Benz Sprinter dobozos kisteherautó bérlés

  A dobozos Mercedes-Benz Sprinter áruszállító kisteherautó, akár 26 m3 hasznos raktérfogattal is bérelhető a VIARENT kínálatából. Maximális motorerő maximum 170 lóerő.  

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 – 1,2 t

  • Raktér térfogat

   16 – 26 m3

  • Motor

   150 – 170 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A dobozos Mercedes-Benz Sprinter áruszállító kisteherautó bérlése a VIARENT-nél kiváló választás azok számára, akik tágas, akár 26 m³ hasznos raktérfogattal rendelkező járművet keresnek szállítási feladataikhoz. A maximálisan elérhető 170 lóerős motorerővel ez a kisteherautó nem csak nagy teljesítményű, hanem gazdaságos is, köszönhetően a folyamatosan fejlesztett dízelmotoroknak.

  A Mercedes-Benz Sprinter modern kialakítása, megújult vezetőtere és kiváló funkcionalitása minden felhasználó igényét kielégíti. A normál vezetőfülkében három személy szállítására van lehetőség, így egy teljes munkacsapat könnyedén eljuthat a munkavégzés helyszínére. A karosszéria vázszerkezete rendkívül stabil, ami biztonságos alapot nyújt minden szállítási feladathoz. Az asszisztensrendszerek, mint például az oldalszélasszisztens, tovább növelik a biztonságot és a kényelmet, segítve a vezetőt még a legnehezebb helyzetekben is.

  A Sprinter járművek kialakítása pontosan igazodik a szállítási feladatokhoz. A modern kezelési és kijelzési koncepció, az okostelefon-integráció, az érintőképernyők és a multifunkciós kormánykerék mind hozzájárulnak a vezetési élményhez. A tárólóhely-koncepció és a multifunkciós doboz a vezetőfülkében praktikus tárolási megoldásokat kínál, megkönnyítve ezzel az adminisztratív feladatok elvégzését.
  A Mercedes-Benz Sprinter több mint két évtizedes múltra tekint vissza, mely idő alatt folyamatosan bizonyította gazdaságosságát és megbízhatóságát. A jármű dízelmotorja a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően még takarékosabbá vált, így a Sprinter nem csak erős és megbízható, de a fenntartási költségei is kedvezőek.

  Alapfelszereltsége számos modern technológiát tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a vezető és utasainak biztonságához, valamint a jármű vezetésének kényelméhez. Az oldalszélasszisztens egy innovatív asszisztensrendszer, amely segít megőrizni a jármű iránytartását és a forgalmi sávban való maradását, csökkentve a balesetek kockázatát. A keyless-start rendszer lehetővé teszi a motor indítását és leállítását egyetlen gombnyomással, ami nem csak kényelmes, de növeli a jármű biztonságát is.

  Az elektromos szervokormány javítja a vezetési komfortot és a menetstabilitást, biztosítva a könnyed és pontos irányítást minden körülmény között. Az automatikus menet közbeni világítás szintén fontos biztonsági funkció, amely automatikusan alkalmazkodik a fényviszonyokhoz, így a tompított fényszóró mindig a legmegfelelőbb módon világítja meg az utat.

  Ezek a technológiai innovációk teszik a Mercedes-Benz Sprintert ideális választássá mindazok számára, akik egy megbízható, gazdaságos és biztonságos áruszállító kisteherautót keresnek, legyen szó hosszú távú szállításról vagy városi kiszállításról.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Mercedes-Benz Sprinter dobozos kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra