• Mercedes-Benz Sprinter hűtős kisteherautó bérlés

  A hűtős Mercedes-Benz Sprinter kisteherautó maximális raktérmérete akár 19 m3 is lehet.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 - 1 t

  • Raktér térfogat

   16 – 19 m3

  • Motor

   150 – 170 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  • Hűtés/fagyasztás

   0-5 °C /-20-0 °C

  A hűtős Mercedes-Benz Sprinter kisteherautó bérlése kiváló választás azok számára, akik munkavégzésük során romlandó, hűtést vagy fagyasztást igénylő termékek szállításával foglalkoznak, mint például hústermékek, sütemények, fagylaltok, zöldségek vagy gyógyszerek. A jármű 19 m³-es maximális raktérmérettel rendelkezik, így bőséges helyet biztosít a különböző áruk számára. A megfelelő szigetelésnek köszönhetően garantálja, hogy az áru friss marad a szállítás során.

  A hűtős Mercedes kisteherautó bérlésekor nem csak a megbízható hűtőrendszer, hanem számos innovatív technológia is rendelkezésére áll, ami még vonzóbbá teszi ezt a választást. A modern belső tér, a megújult vezetőfülke és a magas szintű funkcionalitás mind hozzájárulnak a vezetés élményéhez. Az alapfelszereltséghez tartozik az oldalszélasszisztens, amely segíti a gépkocsi iránytartását. A keyless-start rendszer a könnyű motorindítást és -leállítást teszi lehetővé egyetlen gombnyomással, az elektromos szervokormány pedig a kitűnő vezetési komfortot és menetstabilitást biztosítja. Az automatikus menet közbeni világítás gondoskodik arról, hogy a tompított fényszóró mindig az aktuális fényviszonyoknak megfelelően automatikusan be- vagy kikapcsolódjon.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak. A bérelhető járművek színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Mercedes-Benz Sprinter hűtős kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra