• Mercedes-Benz Sprinter plató-ponyvás kisteherautó bérlés

  A plató-ponyvás Mercedes-Benz Sprinter áruszállító kisteherautó akár 6 m hosszúságú raktérrel is elérhető a VIARENT a kínálatában.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 – 1,2 t

  • Raktér térfogat

   4 – 6 m3

  • Motor

   150 – 170 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A VIARENT kínálatában elérhető plató-ponyvás Mercedes-Benz Sprinter áruszállító kisteherautó, amely kiváló példája a hosszú platós kisteherautó bérlés rugalmasságának és sokoldalúságának. Ez a jármű kiemelkedően hosszú, 6 méteres raktérrel rendelkezik, így tökéletesen alkalmas a nagyméretű vagy ömlesztett rakományok szállítására. A hosszú platós kisteherautó bérlés lehetőséget nyújt arra, hogy a bérlők a legkülönbözőbb szállítási igényeket is kielégíthessék, legyen szó akár ipari raklapok, hústermékek, építőanyagok vagy bármilyen más ömlesztett áru szállításáról.

  A Mercedes-Benz Sprinter hosszú platós kisteherautó bérlés kiváló döntés lehet, hiszen a gépjármű kialakítása magába foglalja a 9,2 m²-es maximális rakfelületet, minőségi alumínium oldalfalakkal határolva, amely robosztus alapot nyújt a rakomány biztonságos szállításához. A három oldalról lehajtható platóoldalfalak megkönnyítik a rakodást, míg az opcionális ponyva további védelmet biztosít az időjárás viszontagságaival szemben. Mindez jól mutatja, hogy egy hosszú platós kisteherautó bérlése a tökéletes választás, ha szállítmányozásról van szó.

  A bérlés során a keyless-start rendszer, az elektromos szervokormány és az automatikus menet közbeni világítás mind hozzájárulnak a vezetési élményhez és a biztonsághoz. A műszerfalon található pohártartók pedig a vezető és az utas kényelmét szolgálják a hosszú utakon.

  A hosszú platós kisteherautó bérlésekor fontos, hogy a szállítmány jellegéhez és az egyedi igényekhez leginkább megfelelő járművet válasszuk.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő hosszú platós kisteherautó bérlésekor színben, évjáratban és felszereltségben eltérő gépjárművek is előfordulhatnak. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Mercedes-Benz Sprinter plató-ponyvás kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra