• Renault Master dobozos kisteherautó bérlés

  Renault Master dobozos kisteherautó bérlés

  A Renault Master dobozos áruszállító kisteherautó akár 22 m3-es raktérfogattal és 1300 kg hasznos terhelhetőséggel is bérbevehető.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1,3 t

  • Raktér térfogat

   16 - 22 m³

  • Motor

   135 - 180 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Renault Master dobozos áruszállító kisteherautó bérlése ideális megoldást kínál azoknak, akik nagy méretű vagy súlyú áruk zárt és biztonságos szállítására keresnek megbízható járművet. A bérelhető kisteherautó akár 22 m³-es raktérfogattal és 1300 kg hasznos terhelhetőséggel is elérhető, ami biztosítja, hogy a termékek hatékonyan és biztonságosan eljussanak a céljukhoz.

  A Renault Master többféle kivitelben kapható, beleértve a hosszú és az extra hosszú tengelytávú változatokat, valamint akár 180 lóerős motorral is bérbe vehető, amely a nehéz terhek mozgatásához nyújt elegendő erőt. A nagyobb tapadás érdekében választható duplakerék opció még stabilabbá teszi a járművet, különösen nehezebb vagy kiegyensúlyozatlan rakományok esetén.

  Egyedi igények esetén bátran forduljon kollégáinkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésre, hogy cégére szabott ajánlatot készítsenek, biztosítva ezzel, hogy a bérelt kisteherautó tökéletesen illeszkedjen az Ön üzleti igényeihez.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Renault Master dobozos kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra