• Renault Master duplafülkés kisteherautó bérlés

  Renault Master duplafülkés kisteherautó bérlés

  A Renault Master duplafülkés kisteherautó úgy lett kialakítva, hogy a rakományt és a csapatát is könnyedén mozgatni tudja.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 - 1,1 t

  • Raktér térfogat

   1,5 m³

  • Motor

   135 - 180 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Renault Master duplafülkés kisteherautó bérlése kiváló megoldást nyújt azok számára, akik egyszerre szeretnék mozgatni a rakományt és a csapatot. Az autó hosszú tengelytávval és robusztus alvázzal rendelkezik, ami ideálissá teszi azt bármilyen felépítmény kialakítására, legyen szó építőipari, logisztikai vagy egyéb speciális felhasználásról. A maximális 3500 kg terhelhetőség biztosítja, hogy a Renault Master képes legyen nagyobb terhek szállítására is, miközben a szélesre nyitható ajtók a belső tér könnyű hozzáférhetőségét garantálják.

  A Renault Master bérlésekor figyelembe vesszük a szállítmány jellegét és az egyedi kéréseket, így a jármű méretét és funkcionalitását pontosan az Ön igényeihez igazítjuk. Legyen szó akár több munkatárs egyidejű szállításáról vagy nagyobb mennyiségű áru mozgatásáról, a Renault Master duplafülkés kisteherautó minden kihívásra készen áll.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Renault Master duplafülkés kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra