• Renault Master hűtős kisteherautó bérlés

  Renault Master hűtős kisteherautó bérlés

  A Renault Master hűtős kisteherautó maximális raktérmérete 19 m³ is lehet. 1000 kg hasznos térfogattal rendelkezik.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1 t

  • Raktér térfogat

   16 - 19 m³

  • Motor

   135 - 180 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  • Hűtés/fagyasztás

   0-5 °C / -20-0 °C

  A Renault Master hűtős kisteherautó bérlése tökéletes választás lehet azok számára, akik munkájuk során romlandó, hűtést vagy fagyasztást igénylő termékeket szállítanak, mint például hústermékek, sütemények, fagylaltok, zöldségek vagy gyógyszerek. A kisteherautó 19 m³-es maximális raktérmérettel rendelkezik, így kiválóan alkalmas nagy mennyiségű áruk szállítására. A megfelelő szigetelés biztosítja, hogy az áru frissen és minőségi állapotban érjen célba.

  A legkedvezőbb kialakítás és a bérlési lehetőségek személyre szabásának érdekében arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy vegyék fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésre, hogy segítsen az Ön igényeinek leginkább megfelelő jármű kiválasztásában és a bérlési feltételek kidolgozásában.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak. A kínálatban lévő bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautóinkért tekintse meg teljes kínálatunkat.

  Ajánlatkérés

  Renault Master hűtős kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra