• Renault Master plató-pon bérlésyvás kisteherautó

  Renault Master plató-ponyvás kisteherautó bérlés

  A kisteherautó kialakítása lehetővé teszi a nagyobb tárgyak egyszerű be- és kirakodását a 40 cm magas alumínium összecsukható oldalpaneleknek köszönhetően.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1,3 t

  • Raktér térfogat

   16 - 22 m³

  • Motor

   135 - 180 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Renault Master plató-ponyvás kisteherautó bérlése kiváló megoldást nyújt azok számára, akik rugalmas és hatékony szállítási megoldást keresnek nagyobb tárgyak egyszerű be- és kirakodására. A bérelhető platós kisteherautó hossza akár 4,9 m is lehet, míg a hasznos maximális terhelhetősége 1300 kg is lehet, így széles körű alkalmazási lehetőségeket kínálva a szállítandó áruk méretétől és súlyától függően.

  A Renault Master kialakítása lehetővé teszi, hogy a szállítmány jellegétől függően a jármű méretét és funkcionalitását az egyedi kérésekhez és igényekhez igazítsuk, így biztosítva, hogy minden bérlő megtalálja a számára ideális szállítási megoldást. Legyen szó építőanyagokról, mezőgazdasági termékekről vagy akár rendezvénytechnikai eszközökről, a bérelhető platós kisteherautó megfelel a legkülönbözőbb igényeknek.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, és a kínálatban lévő bérelhető kisteherautók színben, évjáratban és felszereltségben eltérhetnek a bemutatottaktól. További bérelhető kisteherautókért tekintse meg teljes választékunkat.

  Ajánlatkérés

  Renault Master plató-ponyvás kisteherautó bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra