• Volkswagen e-Crafter elektromos furgon bérlés

  A Volkswagen e-Crafterrel vállalata nem csak a legújabb technikát kapja. Lítiumion-akkumulátora teljes töltés esetén akár 173 km hatótávolságú.

  Több leírás
  • Teherbírás

   1 t

  • Raktér térfogat

   11 m3

  • Motor

   100 kw

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Volkswagen e-Crafter egy kiváló választás lehet vállalkozása számára, ha egy környezetbarát és hatékony elektromos furgont keres. A jármű lítiumion-akkumulátorával teljes töltöttség esetén akár 173 km-es hatótávolságot is képes megtenni, így biztos lehet benne, hogy minden megbeszélt időpontra és szállítási címre időben odaér.

  A 40 kW-os teljesítményű CCS gyorstöltő segítségével az akkumulátor 45 perc alatt 80%-ra tölthető, így még egy rövid ebédszünet alatt is feltöltheti a járművet, ha szükséges.

  A Volkswagen e-Crafter kifejezetten futár szolgáltatással, expressz- és csomagszállítással foglalkozó ügyfelek igényeit szem előtt tartva lett kifejlesztve, és 1 tonnás hasznos teherbírással rendelkezik.

  A 100 kW/136 Le teljesítményű villanymotor 290 Nm-es maximális forgatónyomatéka álló helyzetből érhető el, ami biztosítja a dinamikus gyorsítást és a zökkenőmentes becsatlakozást a forgalomba.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet.

  Ajánlatkérés

  Volkswagen e-Crafter elektromos furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra