Furgon bérlés

A járműparkunkban a piac legkedveltebb és legmegbízhatóbb típusú furgonjait kínáljuk, amelyek kiválóan alkalmasak a különféle kisáruszállítási feladatok gyors és hatékony elvégzésére. A bérelhető furgonjaink között megtalálhatóak a 1,0-2,2 tonna hasznos teherbírással rendelkező modellek, valamint a 9-17 köbméteres zárt rakterű változatok is, amelyek akár hét raklapnyi árut is képesek szállítani.

Ezen felül, ha szabályozott hőmérsékletű rakteret igényel az áru szállításához, akkor is rendelkezésére állunk hűtős kivitelű furgonjainkkal. Célunk, hogy ügyfeleink minden szállítási igényét kielégítsük, és a furgon bérlés folyamatát minél egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyük számukra.

Furgon bérlés Budapesten, Budaörsön, Szigetszentmiklóson, Debrecenben, Győrben, Szombathelyen és Pécsett is a VIARENT-tel!

Ajánlatkéréshez válasszon járművet Rövid távú bérleti tarifatáblázat [pdf | 495 KB]

Mercedes-Benz Sprinter járművek

Dobozos, hűtős, plató-ponyvás, billenős kisteherautók, elektromos vagy hűtős furgonok: a Mercedes-Benz Sprinter járművei gazdaságosak, modern kialakításúak és kiváló funkcionalitással bírnak.

Nézze meg a kínálatot!
 • Citroën Jumper furgon bérlés

  Citroën Jumper zárt áruszállító furgon, több változatban, amelyek közül a legnagyobb 17m³-es térfogattal bír.

  Több leírás
  • Teherbírás

   1,1 - 1,5

  • Raktér térfogat

   8 - 17 m³

  • Motor

   120 - 163 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Citroen Jumper zárt áruszállító furgon számos változatban érhető el, beleértve a legnagyobb, 17m³-es térfogatú modellt is.

  Már a legkisebb változatok is 120 lóerős BlueHDi motorral vannak felszerelve, amelyek erőteljes teljesítményt nyújtanak minden szállítási feladathoz. A leghosszabb kialakítású és legnagyobb tetőmagasságú változatokban pedig 163 lóerős EURO VI-os motorok találhatók, amelyek még a legnehezebb körülmények között is sima és hatékony haladást biztosítanak.

  A Citroen Jumper kivételesen tágas belső terével és impozáns teherbírásával minden szállítási feladathoz ideális választás. A furgon akár 163 lóerős EURO IV-os motorja is képes könnyedén megbirkózni a legnagyobb terhekkel, miközben az extra kényelmes vezetőtér gondoskodik arról, hogy az áruszállítás minden körülmények között zökkenőmentes legyen.

  A Citroen Jumper minden modelljéhez hozzátartozik a jobboldali tolóajtó, amely megkönnyíti a rakodást, valamint az állítható magasságú szervokormány, a vezetőoldali légzsák, a menetstabilizátor és az ABS, amelyek mind hozzájárulnak a biztonságos és kényelmes vezetési élményhez. Továbbá, széles választékunkban további bérelhető furgonok is megtalálhatóak, amelyek közül választhat. Tekintse meg elektromos meghajtású furgonjainkat is!

  Ajánlatkérés

  Citroën Jumper furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?
 • Citroën Jumpy furgon bérlés

  Citroën Jumpy furgon bérlés

  A Citroen Jumpy különböző hosszméretekben vehető bérbe, a maximálisan választható méret 4 m. Akár 1300 kg hasznos teherbírással is választható.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1,3 t

  • Raktér térfogat

   4,6 - 6,6 m³

  • Motor

   100 - 180 Le

  • Össztömeg

   2,6 - 3,1 t

  A Citroen Jumpy furgon bérlés során különféle hosszméretek közül választhat, a legnagyobb elérhető méret pedig 4 méter. A jármű akár 1300 kg hasznos teherbírással is bérelhető, így kiválóan alkalmazható nehezebb terhek szállítására is. A furgon magassága 1,90 méter, ami lehetővé teszi a könnyű manőverezést a zsúfolt városi környezetben, legyen szó akár utcai parkolásról vagy mélygarázsba való beállásról.

  A furgon bérlés során a Jumpy raktere kiváló minőségű belső padlóval és oldalburkolattal van ellátva, amelyek védelmet nyújtanak a sérülékeny lemezburkolatnak, és biztosítják, hogy az áru épségben érkezzen meg célállomására. A Citroen Jumpy furgonban a legújabb generációs BlueHDi dízelmotorok találhatóak, amelyek nemcsak kedvező fogyasztást, de alacsony szén-dioxid kibocsátási szintet is garantálnak.

  A furgon bérlés előnyei közé tartozik, hogy a jármű mindkét oldalán széles tolóajtók találhatóak, amelyek megkönnyítik a rakodást és elősegítik a gyors és hatékony munkavégzést. Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. További bérelhető furgonok széles választékát is kínáljuk, hogy minden igényt kielégíthessünk.

  Ajánlatkérés

  Citroën Jumpy furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?
 • BYD ETP3 tisztán elektromos zárt furgon bérlés

  A BYD tevékenysége a modern technológiára épül, melynek gyors bővülését a vállalat kiemelkedő kutatás-fejlesztési képessége biztosítja.

  Több leírás
  • Teherbírás

   780 kg

  • Raktér térfogat

   3,5 m3

  • Motor

   100 kw

  • Össztömeg

   2420 kg

  Build your dreams – Építsd fel álmaidat

  BYD tervezés

  A BYD tevékenysége a modern technológiára épül, melynek gyors bővülését a vállalat kiemelkedő kutatás-fejlesztési képessége biztosítja. A „technológián alapuló, innováció-orientált” fejlesztési filozófiát követő BYD hisz abban, hogy a technológia képes megváltoztatni az emberek életét, és jobbá tenni a világot, amelyben élünk. A BYD világszínvonalú platformot hozott létre a technológiai innovációnak, ahol a BYD által ihletett élenjáró, számos területen alkalmazható, fejlett technológiák folyamatosan tesztelhetők a bevezetés előtt.

  BYD haszongépjárművek

  A BYD tehergépjárműre szakosodott kutatóintézete főképp tisztán elektromos teherautók, valamint logisztikai és építőipari célokra, illetve közfeladatok és kikötői műveletek elvégzésére tervezett különleges járművek teljes felépítményének és alvázának kutatásával és fejlesztésével foglalkozik.

  Ajánlatkérés

  BYD ETP3 tisztán elektromos zárt furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?
 • Fiat Ducato furgon bérlés

  Fiat Ducato furgon bérlés

  Fiat Ducato zárt áruszállító furgon, akár 17 m³ hasznos raktérfogattal.

  Több leírás
  • Teherbírás

   1,1 - 1,5 t

  • Raktér térfogat

   8 - 17 m³

  • Motor

   120-178 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Fiat Ducato zárt áruszállító furgon bérlés során akár 17 m³ hasznos raktérfogatot is igénybe vehet. A kisebb változatok 120 lóerős motorral rendelkeznek, míg a legnagyobb kivitelek motor teljesítménye elérheti a 178 lóerőt is. A Fiat Ducato külseje modern és praktikus, a jármű pedig minden körülmények között megbízható teljesítményt nyújt. A belső tér kényelmes és tágas, az utasok biztonságáról pedig a legújabb biztonsági megoldások gondoskodnak.

  A bérelhető furgonok közül számos Fiat Ducato fel van szerelve sok kényelmi funkcióval, beleértve az Uconnect 5” Bluetooth Rádiót navigációval, AUX és USB bemenettel, az automata légkondicionáló berendezést, a hűtött tárolórekeszt, valamint a fűthető, rugós üléseket, amelyek hosszú utazások során is kényelmet biztosítanak.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. Továbbá, széles választékunkban további bérelhető furgonok is megtalálhatóak, így minden igényt kielégíthetünk.

  Ajánlatkérés

  Fiat Ducato furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?
 • Man eTGE elektromos furgon bérlés

  Man eTGE elektromos furgon bérlés

  A legkisebb hasznos teherbírás 950 kg, a legnagyobb pedig 1700 kg. Az MAN eTGE elektromos furgon 43 kWh teljesítményű akkumulátor csomaggal szerelték fel.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1,2 t

  • Raktér térfogat

   11 m³

  • Motor

   134 kw

  • Össztömeg

   3,5 t

  Az MAN eTGE elektromos furgon bérlése kiváló választás lehet azok számára, akik környezettudatos megoldást keresnek városon belüli szállítási feladatokhoz. A jármű 950 kg-tól 1700 kg-ig terjedő hasznos teherbírással rendelkezik, így számos különböző feladathoz alkalmazható.

  A 43 kWh teljesítményű akkumulátor csomaggal felszerelt eTGE 208 km-es hatótávolságot és 90 km/h-s maximális sebességet kínál, ami ideálissá teszi városon belüli használatra, legyen szó költözésről, bútorszállításról vagy egyéb fuvarfeladatokról.

  Az MAN eTGE-ben nincs hagyományos belsőégésű motor, helyette egy 134 lóerős, 290 Nm nyomatékú elektromos motor hajtja az első kerekeket, biztosítva ezzel a csendes és környezetbarát működést.

  Az alapfelszereltség tekintetében az eTGE sem hagy kívánnivalót maga után: navigációs rendszer, fűthető szélvédő és oldalvédelemmel kiegészített parkolóasszisztens (EBA) is megtalálható a felszereltségek között.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. Az MAN eTGE mellett további bérelhető furgonok is megtalálhatóak kínálatunkban, így minden igényt kielégíthetünk.

  Ajánlatkérés

  Man eTGE elektromos furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?
 • Ford Transit Connect furgon bérlés

  Ford Transit Connect furgon bérlés

  Az optimálisan kialakított raktérnek köszönhetően a maximális terhelhetőség 903 kg is lehet.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,6-0,9 t

  • Raktér térfogat

   3-3,7 m³

  • Motor

   100-120 Le

  • Össztömeg

   2,4 t

  A Ford Transit Connect furgon bérlése során a jármű optimálisan kialakított raktere lehetővé teszi, hogy akár 903 kg-ot is magával vigyen. A furgon alacsony üzemanyag-fogyasztással rendelkezik, amelyet tovább csökkenthet a választható 1,0 literes Ford EcoBoost benzinmotor vagy a 1,5 literes Ford EcoBlue dízelmotor. A Ford Transit Connect furgon kiváló választás lehet azok számára, akik a teljesítményt, a tartósságot és a hatékonyságot helyezik előtérbe.

  A furgon bérlés során a Ford Transit Connect külső alapfelszereltségei között megtalálhatóak a 16”-os acélkerekek, a színre fújt első lökhárító, az első ködfényszórók, az elektromosan állítható és fűthető külső visszapillantó tükrök, valamint a Quickclear fűthető szélvédő. Ezek a funkciók nemcsak a jármű esztétikáját emelik, hanem a vezetés kényelmét és biztonságát is növelik.

  A furgon bérlés előnyei közé tartozik a belső tér gazdag alapfelszereltsége is, amely magában foglalja az AM/FM rádiót, USB csatlakoztatót, Bluetooth kapcsolatot, négy első hangszórót, kormányról vezérelhető adórendszert, raktérvilágítást, térképolvasó lámpát és raktérbetétet. Ezek a funkciók együtt biztosítják a kényelmes és zökkenőmentes utazást.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. Továbbá, széles választékunkban további bérelhető furgonok is megtalálhatóak, így minden igényt kielégíthetünk.

  Ajánlatkérés

  Ford Transit Connect furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?
 • Volkswagen e-Crafter elektromos furgon bérlés

  A Volkswagen e-Crafterrel vállalata nem csak a legújabb technikát kapja. Lítiumion-akkumulátora teljes töltés esetén akár 173 km hatótávolságú.

  Több leírás
  • Teherbírás

   1 t

  • Raktér térfogat

   11 m3

  • Motor

   100 kw

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Volkswagen e-Crafter egy kiváló választás lehet vállalkozása számára, ha egy környezetbarát és hatékony elektromos furgont keres. A jármű lítiumion-akkumulátorával teljes töltöttség esetén akár 173 km-es hatótávolságot is képes megtenni, így biztos lehet benne, hogy minden megbeszélt időpontra és szállítási címre időben odaér.

  A 40 kW-os teljesítményű CCS gyorstöltő segítségével az akkumulátor 45 perc alatt 80%-ra tölthető, így még egy rövid ebédszünet alatt is feltöltheti a járművet, ha szükséges.

  A Volkswagen e-Crafter kifejezetten futár szolgáltatással, expressz- és csomagszállítással foglalkozó ügyfelek igényeit szem előtt tartva lett kifejlesztve, és 1 tonnás hasznos teherbírással rendelkezik.

  A 100 kW/136 Le teljesítményű villanymotor 290 Nm-es maximális forgatónyomatéka álló helyzetből érhető el, ami biztosítja a dinamikus gyorsítást és a zökkenőmentes becsatlakozást a forgalomba.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet.

  Ajánlatkérés

  Volkswagen e-Crafter elektromos furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?
 • Ford Transit furgon bérlés

  Ford Transit zárt áruszállító furgon, akár 15,1 m3 hasznos raktérfogattal.

  Több leírás
  • Teherbírás

   1,1 - 1,5 t

  • Raktér térfogat

   10 - 15,1 m³

  • Motor

   105-185 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Ford Transit zárt áruszállító furgon bérlése kiváló választás lehet, ha nagyobb teret és magasabb teljesítményt igényel. A jármű akár 15,1 m³ hasznos raktérfogattal is rendelkezik, így bőséges helyet biztosít az áruk szállításához. A legkisebb változatok 105 lóerős motorral vannak felszerelve, míg a legnagyobbak a 185 lóerőt is elérhetik, így a Ford Transit minden szállítási feladathoz megfelelő választás lehet.

  A furgon bérlés során a Ford Transit számos alapfelszereltséget kínál, beleértve a sebességtartó automatikát, a parkolóradart az első és hátsó részen, valamint a manuális légkondicionáló berendezést. A jármű továbbá rendelkezik egy DIN méretű rádióval DAB rendszerrel, MyFord dokkolóval, négy első hangszóróval, távvezérelhető audiorendszerrel és USB-porttal iPod-funkcióval. Ezek a funkciók biztosítják a kényelmes és zökkenőmentes utazást.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. A Ford Transit mellett további bérelhető furgonok is megtalálhatóak kínálatunkban, így minden igényt kielégíthetünk.

  Ajánlatkérés

  Ford Transit furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?
 • Mercedes-Benz eSprinter elektromos furgon bérlés

  A Mercedes-Benz eSprinter hatékony elektromos meghajtással rendelkezik 85 kW-ig (116 Le).

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8-1,2 t

  • Raktér térfogat

   12 m3

  • Motor

   85 kw

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Mercedes-Benz eSprinter egy kiváló választás lehet azok számára, akik egy hatékony és környezetbarát elektromos furgont keresnek. Az 85 kW (116 Le) teljesítményű elektromos meghajtás, a standard hosszúságú kivitel, a magas tető és a 12 m³-es raktér kombinációja biztosítja, hogy a jármű minden szükségletet kielégíthet. Az eSprinter hasznos terhelése akár 1200 kg is lehet, ami kiválóan alkalmassá teszi különféle szállítási feladatokra.

  Az eSprinter akár 157 km-es hatótávolságot is képes megtenni helyi károsanyag-kibocsátás nélkül, ami különösen városi környezetben jelent előnyt. Az akkumulátor 25 perc alatt 80%-ra tölthető fel, és a jármű támogatja mind a váltóáramú (AC), mind az egyenáramú (DC) töltést. Az opcionális, akár 80 kW-os DC gyorstöltési lehetőség pedig még gyorsabb töltést tesz lehetővé.

  A biztonság terén az eSprinter sem hagy kívánnivalót maga után. A hajtáslánc és a nagyfeszültségű vezetékek védetten helyezkednek el a vázban, míg egy védőlemez óvja az akkumulátor-rendszert az alulról érkező sérülésektől.

  Az elektromos meghajtású eSprinter hatékony villanymotorja nagy vonóerejével és csendes működésével kínál kiváló vezetési élményt. Az elektromos motor maximális nyomatéka már az első fordulattól elérhető, és ha az elektromos áramot alternatív energiaforrásból nyerik, a hajtás nem termel káros kibocsátást. Emellett az elektromos motorok kevesebb kopó alkatrészt tartalmaznak és kevesebb karbantartást igényelnek, mint a belső égésű motorok, ami tovább növeli gazdaságosságukat és környezetbarátságukat.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet.

  Ajánlatkérés

  Mercedes-Benz eSprinter elektromos furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?
 • IVECO Daily furgon bérlés

  IVECO Daily furgon bérlés

  Iveco Daily zárt áruszállító furgon, akár 19,6 m³ hasznos raktérfogattal. A teljesítményértékek 116 és 205 Le között mozognak.

  Több leírás
  • Teherbírás

   1,1 - 1,5 t

  • Raktér térfogat

   7 - 19,6 m³

  • Motor

   116 - 205 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  Az Iveco Daily zárt áruszállító furgon bérlése kiváló választás lehet, ha Ön nagy teret és erős motor teljesítményt keres. A jármű akár 19,6 m³ hasznos raktérfogattal is rendelkezik, így bőséges helyet biztosít az áruk szállításához. A teljesítményértékek 116 és 205 lóerő között mozognak, és a 3 literes motorok esetében akár 470 Nm nyomatékot is elérhetnek.

  Az Iveco Daily erős, mégis meglepően könnyű szerkezetű, kényelmes vezetési élményt és kiváló manőverezhetőséget kínál. A jármű felépítése optimalizált a maximális terhelhetőség érdekében, a tengelytávok javítják a dinamikát, míg a felfüggesztések növelik a teljesítményt és csökkentik a tömeget.

  A furgon bérlése során az Iveco Daily ergonomikus műszerfalat és számos tárolórekeszt kínál, amelyek könnyen elérhetőek a vezetőülésből. Az Iveco Daily 6 fokozatú sebességváltókkal, például automatizált AGile TM váltóval van felszerelve., amely még kényelmesebbé teszi a vezetést.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. Az Iveco Daily mellett további bérlehető furgonok is megtalálhatóak kínálatunkban, így minden igényt kielégíthetünk.

  Ajánlatkérés

  IVECO Daily furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?
 • Mercedes-Benz Sprinter furgon bérlés

  Mercedes-Benz Sprinter zárt áruszállító furgon, akár 17 m³ hasznos raktérfogattal. 5500 kg-os maximális hasznos tömeg, akár 2,2 t teherbírás.

  Több leírás
  • Teherbírás

   1 - 2,2 t

  • Raktér térfogat

   9 - 14 m³

  • Motor

   84-140 Le

  • Össztömeg

   3-5,5 t

  A Mercedes-Benz Sprinter zárt áruszállító furgon bérlése kiváló választás lehet, ha Ön egy megbízható és tágas járművet keres. A Sprinter akár 17 m³ hasznos raktérfogattal rendelkezik, és maximális hasznos tömege elérheti az 5500 kg-ot, míg a teherbírása akár 2,2 tonna is lehet.

  A motor teljesítménye a különböző változatokban eltérő: a legkisebb változatoknál 84 lóerőt, míg a legnagyobb kialakításnál 140 lóerőt érhet el. Ezek a fejlett motorok biztosítják, hogy a Sprinter minden szállítási feladathoz megfelelő teljesítményt nyújtson.

  A Mercedes-Benz Sprinter számos felszereltséget, illetve opciót kínál, így minden egyedi igényhez képes alkalmazkodni. Az alapfelszereltség részét képezi az elektromos szervokormány, a menetfény-asszisztens, valamint a gombnyomásra történő motorindítás és -leállítás, amelyek mind hozzájárulnak a kényelmes és biztonságos vezetési élményhez.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. A Mercedes-Benz Sprinter mellett további bérelhető furgonok is megtalálhatóak kínálatunkban, így minden igényt kielégíthetünk.

  Ajánlatkérés

  Mercedes-Benz Sprinter furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?
 • Renault Master furgon bérlés

  Renault Master furgon bérlés

  Renault Master zárt áruszállító furgon, akár 17 m³ hasznos raktérfogattal. Akár 180 Le, sokkal dinamikusabb és zökkenőmentesebb vezetést biztosítanak. Kiváló vezetési élmény és biztonság.

  Több leírás
  • Teherbírás

   1 - 1,5 t

  • Raktér térfogat

   8 - 17 m³

  • Motor

   135-180 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Renault Master zárt áruszállító furgon bérlése kiváló választás lehet, ha Ön egy tágas és kényelmes járművet keres szállítási feladatokhoz. A Master akár 17 m³ hasznos raktérfogattal rendelkezik, és a motor teljesítménye elérheti az 180 lóerőt, ami dinamikus és zökkenőmentes vezetést biztosít.

  A Renault Master nem csak a szállítási feladatokra, hanem irodai munkára is alkalmas, hiszen a forgatható asztalnak köszönhetően könnyedén átalakítható munkaterületté. A nagy méretű pohártartók, a 10,5 literes tágas tárolóhely és az indukciós telefontöltő mind hozzájárulnak a kényelemhez és a funkcionalitáshoz.

  A biztonság terén sem kell kompromisszumot kötnie, hiszen a Renault Master számos biztonsági rendszerrel van felszerelve. Ilyen például a hátralátást segítő rendszer, a menetstabilizáló-segéd oldalszéllel szemben, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, az aktív vészfékező rendszer és a holttérfigyelő rendszer.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. A Renault Master mellett további bérelhető furgonok is megtalálhatóak kínálatunkban, így minden igényt kielégíthetünk.

  Ajánlatkérés

  Renault Master furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?
 • MAN TGE furgon bérlés

  MAN TGE furgon bérlés

  MAN TGE zárt áruszállító furgon, akár 18,4 m³ hasznos raktérfogattal.

  Több leírás
  • Teherbírás

   1,1 - 1,5 t

  • Raktér térfogat

   13 - 18,4 m³

  • Motor

   102 - 177 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  Az MAN TGE zárt áruszállító furgon bérlése kiváló választás lehet, ha Ön egy megbízható és tágas járművet keres szállítási feladatokhoz. Az MAN TGE akár 18,4 m³ hasznos raktérfogattal rendelkezik, és a motor teljesítménye 102 és 177 lóerő között mozog, így biztosítva, hogy még a munka végeztével is elegendő erőtartalékok álljanak rendelkezésre.

  Az MAN TGE kiváló biztonsági rendszerekkel van felszerelve, így biztosan és biztonságosan érheti el úti célját. Az EBA vészfékasszisztens, az aktív sávtartó rendszer, az oldalfalvédelmi asszisztens, a vontatmányasszisztens, a parkolóasszisztens és a kiállássegítő asszisztens mind hozzájárulnak a biztonságos vezetéshez.

  Az MAN TGE nem csak biztonságos, hanem kényelmes is. A tágas tér, a nagy terhelhetőség, a sokoldalú és gazdaságos hajtáslánckínálat, valamint a kényelmes és a mindennapokban jól használható fülke mind hozzájárulnak a kellemes vezetési élményhez.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. Az MAN TGE mellett további bérelhető furgonok is megtalálhatóak kínálatunkban, így minden igényt kielégíthetünk.

  Ajánlatkérés

  MAN TGE furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?
 • Citroën Jumper hűtős furgon bérlés

  Citroën Jumper hűtős furgon bérlés

  Szigetelt, hűtős Citroen Jumper, amellyel romlékony és hűtést igénylő árukat is tudnak szállítani ügyfeleink.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 -1 t

  • Raktér térfogat

   8 – 17 m³

  • Motor

   120 – 163 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  • Hűtés/fagyasztás

   0-5 °C / -20-0 °C

  A Citroen Jumper egy szigetelt, hűtős furgon, amely kiválóan alkalmas romlékony és hűtést igénylő áruk szállítására. A jármű kialakítása, beleértve a hátsó ajtót és a kerékdobot is, a legjobb hőszigetelést és a legkedvezőbb raktérméretet biztosítja, így ügyfelei számára hatékony és megbízható megoldást kínál.

  A Citroen Jumper hűtős furgon használata különösen hasznos lehet az élelmiszer-szállítás, virágkiszállítás vagy egyéb hűtést igénylő termékek esetében. A jármű hűtőrendszere biztosítja, hogy az áruk a szállítás során is megőrizzék frissességüket és minőségüket.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. Ezért érdemes előre egyeztetni a bérlés részleteiről, hogy biztosan olyan járművet kapjon, amely megfelel az Ön igényeinek.

  További bérelhető furgonok is elérhetőek, így választékban gazdag kínálatból válogathat, hogy megtalálja a szállítási feladatokhoz leginkább megfelelő járművet.

  Ajánlatkérés

  Citroën Jumper hűtős furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?
 • Fiat Ducato hűtős furgon bérlés

  Fiat Ducato hűtős furgon bérlés

  A Fiat Ducato hűtős furgonunk megfelelő választás friss élelmiszerek, fagyasztott áruk, gyógyszerek szállításához.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1 t

  • Raktér térfogat

   8 - 17 m³

  • Motor

   120-178 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  • Hűtés/fagyasztás

   0-5 °C / -20-0 °C

  A Fiat Ducato hűtős furgon kiváló választás lehet, ha friss élelmiszereket, fagyasztott árukat vagy gyógyszereket kell szállítania. A jármű hűtőrendszere biztosítja, hogy a szállítandó termékek a megfelelő hőmérsékleten maradjanak, így megőrzik frissességüket és minőségüket a szállítás során.

  Ez a típusú furgon különösen hasznos lehet az élelmiszeriparban, a gyógyszer-szállításban vagy más olyan területeken, ahol a termékek minőségének megőrzése kritikus fontosságú. A Fiat Ducato hűtős furgon megbízható és hatékony megoldást kínál a hűtést igénylő áruk szállítására.

  Ha egyedi igényei vannak, ne habozzon kapcsolatba lépni a cég kollégáival, akik szívesen segítenek Önnek a legmegfelelőbb jármű kiválasztásában és egyedi ajánlatokkal szolgálnak.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. Ezért ajánlott előre egyeztetni a bérlés részleteiről, hogy biztosan olyan járművet kapjon, amely megfelel az Ön szállítási igényeinek.

  A VIARENT további bérelhető furgonokat is kínál, így széles választék áll rendelkezésre a különböző szállítási feladatokhoz.

  Ajánlatkérés

  Fiat Ducato hűtős furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?
 • Ford Transit hűtős furgon bérlés

  Ford Transit hűtős furgon bérlés

  A Ford Transit hűtős furgon egyedi igényekre szabva, az Ön munkavégzésének legmegfelelőbb felszereltséggel vehető bérbe rövid vagy hosszú távra és határozatlan időre is.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1 t

  • Raktér térfogat

   10 – 15,1 m³

  • Motor

   105 – 185 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  • Hűtés/fagyasztás

   0-5 °C / -20-0 °C

  A Ford Transit hűtős furgon ideális választás lehet, ha romlandó élelmiszereket, például húst, zöldségeket vagy fagylaltot kell szállítania. A jármű hűtőrendszere biztosítja, hogy az áruk frissek és jó állapotban maradjanak a szállítás során.

  A Ford Transit hűtős furgon egyedi igények szerint szabható, így Ön a munkavégzéséhez legmegfelelőbb felszereltséggel bérelheti meg, legyen szó rövid vagy hosszú távú bérlésről, esetleg határozatlan időtartamú bérlésről.

  A cég kedvező feltételeket és paramétereket kínál a jármű bérlésére, így Ön biztos lehet abban, hogy a legjobb ajánlatot kapja. A bérlés részleteiről érdemes előre egyeztetni, hogy biztosan olyan járművet kapjon, amely megfelel az Ön szállítási igényeinek.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. Ezért ajánlott előre egyeztetni a bérlés részleteiről.

  A VIARENT további bérelhető furgonokat is kínál, így széles választék áll rendelkezésre a különböző szállítási feladatokhoz. Ne habozzon kapcsolatba lépni a cég kollégáival, ha további információra vagy egyedi ajánlatra van szüksége.

  Ajánlatkérés

  Ford Transit hűtős furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?
 • IVECO Daily hűtős furgon bérlés

  IVECO Daily hűtős furgon bérlés

  Az IVECO Daily hűtős áruszállító furgon maximális raktérmérete akár 19,6 m³ is lehet. Hasznos terhelhetősége pedig akár 1,5 t is.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 – 1 t

  • Raktér térfogat

   7 - 19,6 m³

  • Motor

   116-205 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  • Hűtés/fagyasztás

   0-5 °C

  Az IVECO Daily hűtős áruszállító furgon kiváló választás lehet azok számára, akik romlandó vagy fagyasztást igénylő termékeket szállítanak. A jármű maximális raktérmérete akár 19,6 m³ is lehet, míg a hasznos terhelhetősége akár 1,5 tonna is elérheti, így nagy mennyiségű áru szállítására is alkalmas.

  A furgon szigetelése praktikusan van kialakítva, biztosítva ezzel a szállított termékek megfelelő hőmérsékleten történő szállítását. A nagyobb méretű raktér pedig lehetővé teszi, hogy egyszerre több terméket is szállíthasson.

  A jármű különösen alkalmas hús, gyümölcsök, sütemények és hűtést igénylő növények szállítására, de gyógyszer szállítására is kiválóan használható.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. Ezért érdemes előre egyeztetni a bérlés részleteiről, hogy biztosan olyan járművet kapjon, amely megfelel az Ön szállítási igényeinek.

  A VIARENT további bérelhető furgonokat is kínál, így széles választék áll rendelkezésre a különböző szállítási feladatokhoz. Ne habozzon kapcsolatba lépni a cég kollégáival, ha további információra vagy egyedi ajánlatra van szüksége.

  Ajánlatkérés

  IVECO Daily hűtős furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?
 • Mercedes-Benz Sprinter hűtős furgon bérlés

  Mercedes-Benz Sprinter hűtős furgon bérlés

  A Mercedes-Benz hűtős furgonok már sok iparágban bizonyították kiváló minőségüket és élettartamukat.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 – 1 t

  • Raktér térfogat

   9 – 14 m³

  • Motor

   84 – 140 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  • Hűtés/fagyasztás

   0-5 °C / -20-0 °C

  A Mercedes-Benz hűtős furgonok valóban kiváló választást jelentenek számos iparág számára, köszönhetően a megbízható minőségüknek és hosszú élettartamuknak. Ezek a járművek különösen alkalmasak friss vagy fagyasztott élelmiszerek, hústermékek, valamint gyógyszeripari termékek szállítására.

  A különböző változatokban elérhető Mercedes-Benz hűtős furgonok lehetővé teszik, hogy a vállalkozások a termékeik sajátosságaihoz igazítva válasszanak járművet, így biztosítva a szállítandó áruk biztonságát és minőségét.

  A Sprinter modell karosszériája rendkívül tartós, ami hosszú távon is megbízható szolgálatot jelent. Emellett könnyen javítható, ami csökkenti a leállások időtartamát és növeli a hatékonyságot. A belső tér kialakítása optimalizált, így dobozok és raklapok szállítására is kiválóan alkalmas.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztrációként szolgál, és a rendelkezésre álló jármű színe, évjárata és felszereltsége eltérhet. Érdemes tehát előre egyeztetni a bérlés részleteiről, hogy a szállítási igényeknek leginkább megfelelő járművet lehessen kiválasztani.

  A VIARENT további bérelhető furgonokat is kínál, így a vállalkozások széles választék közül válogathatnak, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb járművet. Ne habozzon kapcsolatba lépni a kollégáinkkal további információkért vagy egyedi ajánlatokért.

  Ajánlatkérés

  Mercedes-Benz Sprinter hűtős furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?
 • Man TGE hűtős furgon bérlés

  Man TGE hűtős furgon bérlés

  Az MAN TGE hűtős furgonnal romlandó és hűtést igénylő termékeket pl. húst, süteményeket zöldségeket-, gyümölcsöket és gyógyszert is tudnak ügyfeleink szállítani.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1 t

  • Raktér térfogat

   13 - 18,4 m³

  • Motor

   102 – 177 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  • Hűtés/fagyasztás

   0-5 °C

  Az MAN TGE hűtős furgon kiváló választás lehet azok számára, akik romlandó vagy hűtést igénylő termékeket, mint például hús, sütemények, zöldségek, gyümölcsök vagy gyógyszerek szállításával foglalkoznak. A jármű kialakítása során különös figyelmet fordítottak a hőszigetelésre és a raktérméret optimalizálására, így biztosítva a szállítandó áruk biztonságát, valamint a szállítás kényelmét és hatékonyságát.

  A hűtős furgonok használata elengedhetetlen a romlandó áruk frissen és biztonságosan történő szállításához, különösen azokban az esetekben, amikor a termékek hőmérséklet-érzékenyek. Az MAN TGE hűtős furgonok modern technológiával és kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, így garantálva, hogy a szállított áruk a célba érkezve is megőrizzék minőségüket és frissességüket.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztrációként szolgál, és a rendelkezésre álló jármű színe, évjárata és felszereltsége eltérhet. Ezért ajánlott előre egyeztetni a bérlés részleteiről, hogy a szállítási igényeknek leginkább megfelelő járművet lehessen kiválasztani.

  A VIARENT-nél további bérelhető furgonokat is kínálunk, így az ügyfelek széles választék közül válogathatnak, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb járművet. Ne habozzon kapcsolatba lépni a kollégáinkkal további információkért vagy egyedi ajánlatokért.

  Ajánlatkérés

  Man TGE hűtős furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?
 • Renault Master hűtős furgon bérlés

  Renault Master hűtős furgon bérlés

  A Renault Master hűtős furgon optimális kialakításának köszönhetően kiváló romlandó, hűtést igénylő áruk szállítására.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1 t

  • Raktér térfogat

   8 - 17 m³

  • Motor

   135 - 180 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  • Hűtés/fagyasztás

   0-5 °C

  A Renault Master hűtős furgon a romlandó és hűtést igénylő áruk szállítására lett optimalizálva, így kiváló választás lehet azok számára, akik ilyen típusú szállítási feladatokat látnak el. A jármű kialakítása során különös figyelmet fordítottak a hőszigetelésre és a raktérméret optimalizálására, így biztosítva, hogy a szállított áruk biztonságosan és megfelelő hőmérsékleten érkezzenek meg célba.

  A Renault Master hűtős furgonok kényelmes és praktikus megoldást kínálnak az áruszállításra, és a modern technológiának köszönhetően megbízhatóan teljesítenek a mindennapi munkavégzés során.

  Ha egyedi igényei vannak, vagy további információra van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni a cég kollégáival, akik szívesen segítenek Önnek a legmegfelelőbb jármű kiválasztásában és egyedi ajánlatok kidolgozásában.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztrációként szolgál, és a rendelkezésre álló jármű színe, évjárata és felszereltsége eltérhet. Ezért ajánlott előre egyeztetni a bérlés részleteiről, hogy biztosan a szállítási igényeknek leginkább megfelelő járművet válassza.

  A VIARENT további bérelhető furgonokat is kínál, így az ügyfelek széles választék közül válogathatnak, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb járművet!

  Ajánlatkérés

  Renault Master hűtős furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Mercedes-Benz Sprinter járművek

Dobozos, hűtős, plató-ponyvás, billenős kisteherautók, elektromos vagy hűtős furgonok: a Mercedes-Benz Sprinter járművei gazdaságosak, modern kialakításúak és kiváló funkcionalitással bírnak.

Nézze meg a kínálatot!

Bérlésről röviden

 • Milyen típusú furgonokat van lehetőségem bérelni?

  A Viarent furgon állománya széles és szinte minden igényt lefed. Ennek megfelelően a következő fő típusok közül lehet választani:

  Száraz furgon: Tökéletes általános áruszállításra, költözködésre. Egyes típusok különböző terhelhetőséggel, hosszal és térfogattal rendelkeznek.

  Elektromos furgon: Amennyiben a szállítmányozás során kiemelten fontos a környezetvédelem cége számára, elektromos furgonkínálatunk erre kiváló választás. Tökéletes lehet áruszállításra, városon belüli közlekedésre vagy egyéb fuvarfeladatra.

  Hűtős furgon: Hűtőtérrel ellátott furgonok, amelyek akkor szükségesek, ha olyan termékeket szállítunk, amelyek romlandóak. Ezek lehetnek gyümölcsök, zöldségek, húsok, de akár még gyógyszerek is. Különböző kapacitással, térfogattal és súllyal rendelkező járműveink közül egyedi igényeire szabva választhat.

 • Milyen alapfelszereltséget biztosítanak a furgonok?

  Egyes autóink különböző alapfelszereltséggel rendelkeznek, amelyről mindig értékesítő kollégánk tud pontos tájékoztatást adni. Azonban minden autónk légkondicionálóval ellátott, a KRESZ-nek megfelelő felszereltséggel és a biztonsági előírások maximális betartásával kerülnek bérbeadásra.
  Amennyiben egyedi kérése lenne, minden esetben igyekszünk azt kapacitásunknak megfelelően teljesíteni.

 • Hogy tudok vállalkozásként bérelni?

  Amennyiben vállalkozása megfelel a bonitás vizsgálat követelményeinek, úgy a szerződéskötés és az ÁBF aláírása után meg kell fizetni a kauciót (amely általában 1 vagy 2 hónap havi díjnak megfelelő), illetve be kell fizetnie az első havi bérleti díjat.
  A szerződéskötéshez az alábbi dokumentumokat hozza magával: cégkivonat, aláírási címpéldány, illetve meghatalmazás, amennyiben nem Ön a vállalat képviselője.

  FONTOS: készpénzes befizetésre nincs lehetőség, a befizetéseket vagy utalással, vagy bankkártyás fizetéssel kell teljesíteni!
  Az összegek beérkezése után értesítést kap, hogy a járművét mikor veheti át telephelyünkön.
  Részleteket az ÁBF-ben talál erre vonatkozólag.

 • Milyen idő távra tudok bérelni?

  Akár 1 napra (24 órára), 1-72 hónapra, de határozatlan időre is bérelheti a járművet. A kapcsolatfelvétel után lehetőség van egyeztetni, hogy mennyi időre szeretné igénybe venni a járművet. A megjelölt időintervallumot természetesen egyeztetés útján lehetőség van növelni is.

 • Mit tartalmaz a bérleti díj?

  A „Full Service” szolgáltatás tartalmazza a jármű amortizációját, lízing díját, karbantartását, javítását, kopásból eredő gumicseréjét, hosszú javításoknál a járműcserét, időszakos járművizsgákat, CASCO-t, KGFB-t, súlyadót és a jármű forgalomba helyezésével kapcsolatos adminisztrációs költségeket.
  A rövid távos járműveink általában Pest megyei autópályamatricával rendelkeznek. Bérléskor pontosítsa ezt az információt a kereskedőnkkel.
  Hosszú távú bérlés esetén egyéni megállapodásban kerül rögzítésre az autópályamatrica megléte.

  A fentin felül még több fajta bérleti konstrukciónk létezik, ezekről érdeklődjön kereskedőinknél.

  Részleteket az ÁBF-ben talál erre vonatkozólag.

 • Használhatom külföldön a bérelt járművet?

  Vállalatként bérlő ügyfeleink használhatják a bérelt járművet az Európai Unió területén, de ezt szerződéskötéskor egyeztetni kell a kereskedőnkkel.

 • Hol tudom átvenni és leadni a bérelt járművet?

  Jelenleg Magyarországon két telephelyünkön, szerte az országban lévő franchise partnereinknél, valamint Szlovákiában egy telephelyünkön tudja felvenni, illetve a felvétel helyén leadni a bérelt járművet. Arra sajnos jelenleg nincs lehetőség, hogy a felvétel helyétől eltérő helyszínen adja le a bérelt járművet.

  Magyarországon:

  • Furgonok, teherautók: H-1097 Budapest, Táblás utca 38. és H-2310 Szigetszentmiklós, Leshegy utca 13.
  • Nyerges vontatók, félpótkocsik: H-2310 Szigetszentmiklós, Leshegy utca 13.
  • Franchise partnereink elérhetőségeit keresse a kapcsolat menüpontban

  Szlovákiában a teljes VIARENT flottát egy telepen kezeljük: Poľná 17, 903 01 Senec, Szlovákia

 • Mit tegyek, ha műszaki problémám akad az autóval?

  Amennyiben a használat során bármilyen műszaki hiba lépne fel, feltétlen vegye fel velünk a kapcsolatot a 24/7 elérhető 0624502222 telefonszám, ahol kollégáink segítségére lesznek.

 • Mennyi a napi bérleti (/kölcsönzési) díj?

  A bérleti díj a bérelni kívánt jármű típusától és a bérleti időszak hosszától függ. Az aktuális árainkért tekintse meg a tarifatáblázatunkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon!

 • A bérleti díj tartalmazza a jármű biztosítását is?

  Járműveink bérleti díja tartalmazza mind a kötelező gépjármű felelősségbiztosítást (KGFB), mind pedig a CASCO-t.

 • Mekkora napi futásteljesítményt tartalmaz rövid távú bérlet esetén a bérleti díj?

  A futásteljesítménnyel kapcsolatban a tarifatáblázatunkban talál részletes tájékoztatást. Kérje legfrissebb tarifatáblázatunkat kereskedőnktől.

 • Teli üzemanyagtartállyal kell leadnom a járművet?

  Igen, járműveinket minden esetben ugyanannyi üzemanyaggal kell leadni, amennyi a felvételkor az üzemanyagtartályban volt.

 • Meddig kell leadnom a járművet napi bérlet esetén?

  Napi bérlet esetén a felvétel időpontjától számított 24 órán belül kell leadni a járművet.

 • Hol tudom felvenni a járművet?

  Teherautóinkat valamennyi magyarországi, szlovákiai és szerbiai telephelyünkön átveheti, amennyiben a készlet engedi. Az aktuális készletünkről érdeklődjön kereskedőinknél!

 • Hogy tudok magánszemélyként bérelni?

  Amennyiben magánszemély vagy, úgy a szerződéskötés és az ÁBF aláírása után szükséged lesz még a bankkártyádra, egyrészről a bérleti díj megfizetése, másrészről a depozit létrehozása miatt. Továbbiakban szükséged lesz két arcképes igazolványra (személyi igazolvány, egy évnél régebbi jogosítvány vagy magyar útlevél), és ellenőrizni fogjuk, hogy betöltötted-e már a 21. életévedet.

  FONTOS: készpénzes befizetésre nincs lehetőség, a befizetéseket vagy utalással, vagy bankkártyás fizetéssel kell teljesíteni!
  Az erre vonatkozó részleteket az ÁBF-ben találod.
  Depozit létrehozása, lásd: „Hogy tudom kifizetni a kauciót, ha magánszemély vagyok?”

 • Hogy tudom kifizetni a kauciót, ha magánszemély vagyok?

  Ha rövid távra bérelsz magánszemélyként, nem kell kauciót fizetned. Hozd el a bankkártyád és kollégánk depozitot (letétet) hoz létre a számládon, majd a bérlet elteltével a jármű leadásakor ezt az összeget bankod azonnal felszabadítja.

  Továbbiakban a te kártyakibocsátó bankod belső üzleti szabályzata határozza meg, hogy a szóban forgó összeget mikor használhatod fel újra.

  FONTOS: Amennyiben bírság érkezik arra az időszakra, amíg a jármű a te használatodban volt, úgy arra az összegre utólagos terhelést indítunk a számládra és természetesen a bírsággal kapcsolatos összes dokumentumot megküldjük neked.
  Részleteket az ÁBF-ben találsz erre vonatkozólag.

 • Milyen dokumentumokat szükséges hoznom, ha magánszemélyként szeretnék bérelni?

  Jogosítvány, lakcímkártya, személyi igazolvány, adókártya, bankkártya (Maestro kártyát sajnos nem tudunk elfogadni).

furgon kölcsönzés budapest

Budapest és Pest megye (Budaörs, Szigetszentmiklós) furgon bérlés

Magyarország legnagyobb bérhaszonjármű flottájával rendelkező vállalata a VIARENT.

A kishaszonjármű bérlést a VIARENT Magyarország a budapesti telephelyéről koordinálja,  így számos beszerzési, értékesítési és pénzügyi feladat is itt történik.

A haszongépjármű-bérlés iránt érdeklődők ezeket a szolgáltatásokat tudják innen igénybe venni:

Furgon bérlés Budapesten

Kisteherautó bérlés Budapesten

Teherautó bérlés Budapesten

Haszongépjármű bérlés Budapesten

Természetesen bármely területről van lehetőség elindítani a bérlést, azonban a járművek átvétele telephelyeinken történik, amelyek Budapesten a IX. kerületben, illetve Pest megyében, Budaörsön és Szigetszentmiklóson helyezkednek el.

Budapest esetén tehát minden kerületből elindítható online a bérlési folyamat: I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXI. XXII. és XXIII. kerület

Sőt ez igaz Pest megye valamennyi településére is, például: Abony, Albertirsa, Aszód, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Cegléd, Dabas, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Isaszeg, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykáta, Nagykőrös, Nagymaros, Ócsa, Örkény, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Ráckeve, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szob, Tápiószele, Tököl, Törökbálint, Tura, Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház, Visegrád, Zsámbék.

Természetesen, a felsorolásban nem található, kisebb településeken is elindítható az online haszongépjármű bérlés igénylése.

Furgon bérlés Debrecen

Magyarország piacvezető haszongépjármű-bérbeadójaként kiemelt fontosságú számunkra, hogy az ország minden részén magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk. Ennek érdekében hoztuk létre debreceni telephelyünket, ahol a furgon bérlés lehetőségét kínáljuk a Kelet-Magyarországon élő ügyfeleink számára. Debrecen választásunk nem volt véletlen, hiszen a város Magyarország harmadik legnagyobb települése és a Tiszántúl gazdasági és kulturális központja.

Telephelyünkön a furgon bérlés Debrecen és környékén élők számára is könnyen elérhetővé válik. Széles választékban kínálunk különböző méretű és típusú járműveket, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Debrecen központi elhelyezkedése révén a furgon bérlés itt nem csak a városban élők, hanem a környező településeken élők számára is kiváló lehetőség.

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleink a lehető legkényelmesebben és leghatékonyabban végezhessék tevékenységüket. Debreceni telephelyünkön különös figyelmet fordítunk a járművek karbantartására és tisztaságára, így biztosak lehetünk abban, hogy ügyfeleink mindig a legjobb minőségű szolgáltatást kapják. A furgon bérlés Debrecen területén kívül is elérhető, így a régióban élők is könnyedén hozzáférhetnek szolgáltatásainkhoz.

Várjuk szeretettel debreceni telephelyünkön, ahol szakértő kollégáink állnak rendelkezésre, hogy segítsenek a megfelelő jármű kiválasztásában és minden felmerülő kérdésre választ adjanak. Fedezze fel a furgon bérlés előnyeit Debrecenben és tapasztalja meg a kényelmet és rugalmasságot, amit szolgáltatásaink nyújtanak.

Furgon bérlés Győr

A VIARENT-nél tudjuk, hogy a furgon bérlés nem mindig egyszerű feladat, ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megkönnyítsük ügyfeleink számára ezt a folyamatot. Nagy hangsúlyt fektetünk járműparkunk minőségére és karbantartására, hiszen célunk, hogy a bérlés ideje alatt Önnek semmi gondja ne akadjon, és zökkenőmentesen végezhesse munkáját.

Győr városában is elérhetővé tettük szolgáltatásainkat, így itt is lehetőség van kényelmesen furgont, teherautót vagy kisteherautót bérelni. Telephelyünk Győr központjához közel található, így könnyen megközelíthető azok számára is, akik a városon kívülről érkeznek. A furgon bérlés Győr területén belül és környékén is elérhető, így a régióban élő vállalkozások és magánszemélyek számára is kiváló megoldást kínálunk.

Amennyiben kérdése lenne a furgon bérlés Győr városában történő lehetőségeivel kapcsolatban, vagy további információra lenne szüksége a bérelhető járműveinkről, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Készséggel állunk rendelkezésre, hogy segítsünk Önnek a legmegfelelőbb jármű kiválasztásában, és választ adjunk minden felmerülő kérdésre.

A VIARENT-nél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleink számára a lehető legkényelmesebb és leggördülékenyebb szolgáltatást nyújtsuk. A furgon bérlés Győr városában és környékén soha nem volt még ilyen egyszerű és kényelmes. Forduljon hozzánk bizalommal, és tapasztalja meg a minőségi szolgáltatás és az ügyfélközpontú hozzáállás előnyeit.

Furgon bérlés Pécs

A VIARENT országos reklámkampánya megmutatja, hogy mi legjobban a járművekhez értünk, és Ön pedig a szakmájához. Mondja meg nekünk, hogy mi a szakmája és tanácsadóink a megfelelő járművet fogják a feladathoz ajánlani!
Pécs városában is elérhetővé tettük szolgáltatásainkat, így a helyi vállalkozások és magánszemélyek számára is könnyen elérhető a furgon bérlés Pécs területén. A Schroll J. u. 5. szám alatti telephelyünkön személyesen is várjuk ügyfeleinket, de természetesen online felületünkön keresztül is elindíthatják a bérlési folyamatot.

A furgon bérlés Pécs városában és környékén élők számára is kiváló lehetőség, hiszen széles választékban kínálunk különböző típusú és méretű járműveket, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Legyen szó akár rövid távú, akár hosszú távú bérlésről, célunk, hogy a folyamat minél egyszerűbb és kényelmesebb legyen ügyfeleink számára.
Amennyiben kérdése lenne a furgon bérlés Pécsett történő lehetőségeivel kapcsolatban, vagy további információra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek Önnek a legmegfelelőbb jármű kiválasztásában, és választ adjanak minden felmerülő kérdésre.

Válassza a VIARENT-et, és tapasztalja meg, hogy a furgon bérlés Pécsett és környékén milyen egyszerű és kényelmes lehet. Legyen szó akár vállalkozásról, akár magánszemélyről, nálunk mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást!

Furgon bérlés Szombathely

A VIARENT szolgáltatásai széles körben elérhetőek Magyarországon, hiszen hét különböző városban vagyunk jelen, így tudunk gyors és hatékony szolgáltatást nyújtani mind a vállalatok, mind a lakosság számára. Szekszárdon is elérhető a furgon bérlés lehetősége, így a helyi vállalkozások és magánszemélyek is könnyedén hozzáférhetnek kiváló minőségű járműparkunkhoz.

Szombathelyen is várjuk ügyfeleinket, ahol széles választékban kínálunk furgonokat, teherautókat, kisteherautókat és egyéb haszongépjárműveket. Cégként vagy magánszemélyként, akár hosszú, akár rövid távra tervez bérelni, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő járművet. Különböző kapacitású és felszereltségű járműveink közül többet azonnal bérelhet Szombathelyen is, a Vásártér utca 4. szám alatti telephelyünkön.

A furgon bérlés Szekszárd területén is elérhető, így a városban és környékén élők számára is kínálunk kiváló lehetőségeket. Legyen szó akár vállalkozásról, akár magánszemélyről, nálunk mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésre, hogy segítsen Önnek a legmegfelelőbb jármű kiválasztásában, és választ adjon minden felmerülő kérdésre.

Válassza a VIARENT-et, és tapasztalja meg, milyen egyszerű és kényelmes lehet a furgon bérlés Szekszárdon és környékén. Forduljon hozzánk bizalommal, és élvezze a minőségi szolgáltatást és az ügyfélközpontú hozzáállást, amelyekkel minden nap dolgozunk azért, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra