• Citroën Jumper furgon bérlés

  Citroën Jumper zárt áruszállító furgon, több változatban, amelyek közül a legnagyobb 17m³-es térfogattal bír.

  Több leírás
  • Teherbírás

   1,1 - 1,5

  • Raktér térfogat

   8 - 17 m³

  • Motor

   120 - 163 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Citroen Jumper zárt áruszállító furgon számos változatban érhető el, beleértve a legnagyobb, 17m³-es térfogatú modellt is.

  Már a legkisebb változatok is 120 lóerős BlueHDi motorral vannak felszerelve, amelyek erőteljes teljesítményt nyújtanak minden szállítási feladathoz. A leghosszabb kialakítású és legnagyobb tetőmagasságú változatokban pedig 163 lóerős EURO VI-os motorok találhatók, amelyek még a legnehezebb körülmények között is sima és hatékony haladást biztosítanak.

  A Citroen Jumper kivételesen tágas belső terével és impozáns teherbírásával minden szállítási feladathoz ideális választás. A furgon akár 163 lóerős EURO IV-os motorja is képes könnyedén megbirkózni a legnagyobb terhekkel, miközben az extra kényelmes vezetőtér gondoskodik arról, hogy az áruszállítás minden körülmények között zökkenőmentes legyen.

  A Citroen Jumper minden modelljéhez hozzátartozik a jobboldali tolóajtó, amely megkönnyíti a rakodást, valamint az állítható magasságú szervokormány, a vezetőoldali légzsák, a menetstabilizátor és az ABS, amelyek mind hozzájárulnak a biztonságos és kényelmes vezetési élményhez. Továbbá, széles választékunkban további bérelhető furgonok is megtalálhatóak, amelyek közül választhat. Tekintse meg elektromos meghajtású furgonjainkat is!

  Ajánlatkérés

  Citroën Jumper furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra