• Citroën Jumpy furgon bérlés

  Citroën Jumpy furgon bérlés

  A Citroen Jumpy különböző hosszméretekben vehető bérbe, a maximálisan választható méret 4 m. Akár 1300 kg hasznos teherbírással is választható.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1,3 t

  • Raktér térfogat

   4,6 - 6,6 m³

  • Motor

   100 - 180 Le

  • Össztömeg

   2,6 - 3,1 t

  A Citroen Jumpy furgon bérlés során különféle hosszméretek közül választhat, a legnagyobb elérhető méret pedig 4 méter. A jármű akár 1300 kg hasznos teherbírással is bérelhető, így kiválóan alkalmazható nehezebb terhek szállítására is. A furgon magassága 1,90 méter, ami lehetővé teszi a könnyű manőverezést a zsúfolt városi környezetben, legyen szó akár utcai parkolásról vagy mélygarázsba való beállásról.

  A furgon bérlés során a Jumpy raktere kiváló minőségű belső padlóval és oldalburkolattal van ellátva, amelyek védelmet nyújtanak a sérülékeny lemezburkolatnak, és biztosítják, hogy az áru épségben érkezzen meg célállomására. A Citroen Jumpy furgonban a legújabb generációs BlueHDi dízelmotorok találhatóak, amelyek nemcsak kedvező fogyasztást, de alacsony szén-dioxid kibocsátási szintet is garantálnak.

  A furgon bérlés előnyei közé tartozik, hogy a jármű mindkét oldalán széles tolóajtók találhatóak, amelyek megkönnyítik a rakodást és elősegítik a gyors és hatékony munkavégzést. Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. További bérelhető furgonok széles választékát is kínáljuk, hogy minden igényt kielégíthessünk.

  Ajánlatkérés

  Citroën Jumpy furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra