• Fiat Ducato furgon bérlés

  Fiat Ducato furgon bérlés

  Fiat Ducato zárt áruszállító furgon, akár 17 m³ hasznos raktérfogattal.

  Több leírás
  • Teherbírás

   1,1 - 1,5 t

  • Raktér térfogat

   8 - 17 m³

  • Motor

   120-178 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Fiat Ducato zárt áruszállító furgon bérlés során akár 17 m³ hasznos raktérfogatot is igénybe vehet. A kisebb változatok 120 lóerős motorral rendelkeznek, míg a legnagyobb kivitelek motor teljesítménye elérheti a 178 lóerőt is. A Fiat Ducato külseje modern és praktikus, a jármű pedig minden körülmények között megbízható teljesítményt nyújt. A belső tér kényelmes és tágas, az utasok biztonságáról pedig a legújabb biztonsági megoldások gondoskodnak.

  A bérelhető furgonok közül számos Fiat Ducato fel van szerelve sok kényelmi funkcióval, beleértve az Uconnect 5” Bluetooth Rádiót navigációval, AUX és USB bemenettel, az automata légkondicionáló berendezést, a hűtött tárolórekeszt, valamint a fűthető, rugós üléseket, amelyek hosszú utazások során is kényelmet biztosítanak.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. Továbbá, széles választékunkban további bérelhető furgonok is megtalálhatóak, így minden igényt kielégíthetünk.

  Ajánlatkérés

  Fiat Ducato furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra