• Fiat Ducato hűtős furgon bérlés

  Fiat Ducato hűtős furgon bérlés

  A Fiat Ducato hűtős furgonunk megfelelő választás friss élelmiszerek, fagyasztott áruk, gyógyszerek szállításához.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1 t

  • Raktér térfogat

   8 - 17 m³

  • Motor

   120-178 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  • Hűtés/fagyasztás

   0-5 °C / -20-0 °C

  A Fiat Ducato hűtős furgon kiváló választás lehet, ha friss élelmiszereket, fagyasztott árukat vagy gyógyszereket kell szállítania. A jármű hűtőrendszere biztosítja, hogy a szállítandó termékek a megfelelő hőmérsékleten maradjanak, így megőrzik frissességüket és minőségüket a szállítás során.

  Ez a típusú furgon különösen hasznos lehet az élelmiszeriparban, a gyógyszer-szállításban vagy más olyan területeken, ahol a termékek minőségének megőrzése kritikus fontosságú. A Fiat Ducato hűtős furgon megbízható és hatékony megoldást kínál a hűtést igénylő áruk szállítására.

  Ha egyedi igényei vannak, ne habozzon kapcsolatba lépni a cég kollégáival, akik szívesen segítenek Önnek a legmegfelelőbb jármű kiválasztásában és egyedi ajánlatokkal szolgálnak.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. Ezért ajánlott előre egyeztetni a bérlés részleteiről, hogy biztosan olyan járművet kapjon, amely megfelel az Ön szállítási igényeinek.

  A VIARENT további bérelhető furgonokat is kínál, így széles választék áll rendelkezésre a különböző szállítási feladatokhoz.

  Ajánlatkérés

  Fiat Ducato hűtős furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra