• Ford Transit Connect furgon bérlés

  Ford Transit Connect furgon bérlés

  Az optimálisan kialakított raktérnek köszönhetően a maximális terhelhetőség 903 kg is lehet.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,6-0,9 t

  • Raktér térfogat

   3-3,7 m³

  • Motor

   100-120 Le

  • Össztömeg

   2,4 t

  A Ford Transit Connect furgon bérlése során a jármű optimálisan kialakított raktere lehetővé teszi, hogy akár 903 kg-ot is magával vigyen. A furgon alacsony üzemanyag-fogyasztással rendelkezik, amelyet tovább csökkenthet a választható 1,0 literes Ford EcoBoost benzinmotor vagy a 1,5 literes Ford EcoBlue dízelmotor. A Ford Transit Connect furgon kiváló választás lehet azok számára, akik a teljesítményt, a tartósságot és a hatékonyságot helyezik előtérbe.

  A furgon bérlés során a Ford Transit Connect külső alapfelszereltségei között megtalálhatóak a 16”-os acélkerekek, a színre fújt első lökhárító, az első ködfényszórók, az elektromosan állítható és fűthető külső visszapillantó tükrök, valamint a Quickclear fűthető szélvédő. Ezek a funkciók nemcsak a jármű esztétikáját emelik, hanem a vezetés kényelmét és biztonságát is növelik.

  A furgon bérlés előnyei közé tartozik a belső tér gazdag alapfelszereltsége is, amely magában foglalja az AM/FM rádiót, USB csatlakoztatót, Bluetooth kapcsolatot, négy első hangszórót, kormányról vezérelhető adórendszert, raktérvilágítást, térképolvasó lámpát és raktérbetétet. Ezek a funkciók együtt biztosítják a kényelmes és zökkenőmentes utazást.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. Továbbá, széles választékunkban további bérelhető furgonok is megtalálhatóak, így minden igényt kielégíthetünk.

  Ajánlatkérés

  Ford Transit Connect furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra