• Ford Transit furgon bérlés

  Ford Transit zárt áruszállító furgon, akár 15,1 m3 hasznos raktérfogattal.

  Több leírás
  • Teherbírás

   1,1 - 1,5 t

  • Raktér térfogat

   10 - 15,1 m³

  • Motor

   105-185 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Ford Transit zárt áruszállító furgon bérlése kiváló választás lehet, ha nagyobb teret és magasabb teljesítményt igényel. A jármű akár 15,1 m³ hasznos raktérfogattal is rendelkezik, így bőséges helyet biztosít az áruk szállításához. A legkisebb változatok 105 lóerős motorral vannak felszerelve, míg a legnagyobbak a 185 lóerőt is elérhetik, így a Ford Transit minden szállítási feladathoz megfelelő választás lehet.

  A furgon bérlés során a Ford Transit számos alapfelszereltséget kínál, beleértve a sebességtartó automatikát, a parkolóradart az első és hátsó részen, valamint a manuális légkondicionáló berendezést. A jármű továbbá rendelkezik egy DIN méretű rádióval DAB rendszerrel, MyFord dokkolóval, négy első hangszóróval, távvezérelhető audiorendszerrel és USB-porttal iPod-funkcióval. Ezek a funkciók biztosítják a kényelmes és zökkenőmentes utazást.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. A Ford Transit mellett további bérelhető furgonok is megtalálhatóak kínálatunkban, így minden igényt kielégíthetünk.

  Ajánlatkérés

  Ford Transit furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra