• Ford Transit hűtős furgon bérlés

  Ford Transit hűtős furgon bérlés

  A Ford Transit hűtős furgon egyedi igényekre szabva, az Ön munkavégzésének legmegfelelőbb felszereltséggel vehető bérbe rövid vagy hosszú távra és határozatlan időre is.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1 t

  • Raktér térfogat

   10 – 15,1 m³

  • Motor

   105 – 185 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  • Hűtés/fagyasztás

   0-5 °C / -20-0 °C

  A Ford Transit hűtős furgon ideális választás lehet, ha romlandó élelmiszereket, például húst, zöldségeket vagy fagylaltot kell szállítania. A jármű hűtőrendszere biztosítja, hogy az áruk frissek és jó állapotban maradjanak a szállítás során.

  A Ford Transit hűtős furgon egyedi igények szerint szabható, így Ön a munkavégzéséhez legmegfelelőbb felszereltséggel bérelheti meg, legyen szó rövid vagy hosszú távú bérlésről, esetleg határozatlan időtartamú bérlésről.

  A cég kedvező feltételeket és paramétereket kínál a jármű bérlésére, így Ön biztos lehet abban, hogy a legjobb ajánlatot kapja. A bérlés részleteiről érdemes előre egyeztetni, hogy biztosan olyan járművet kapjon, amely megfelel az Ön szállítási igényeinek.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. Ezért ajánlott előre egyeztetni a bérlés részleteiről.

  A VIARENT további bérelhető furgonokat is kínál, így széles választék áll rendelkezésre a különböző szállítási feladatokhoz. Ne habozzon kapcsolatba lépni a cég kollégáival, ha további információra vagy egyedi ajánlatra van szüksége.

  Ajánlatkérés

  Ford Transit hűtős furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra