• IVECO Daily furgon bérlés

  IVECO Daily furgon bérlés

  Iveco Daily zárt áruszállító furgon, akár 19,6 m³ hasznos raktérfogattal. A teljesítményértékek 116 és 205 Le között mozognak.

  Több leírás
  • Teherbírás

   1,1 - 1,5 t

  • Raktér térfogat

   7 - 19,6 m³

  • Motor

   116 - 205 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  Az Iveco Daily zárt áruszállító furgon bérlése kiváló választás lehet, ha Ön nagy teret és erős motor teljesítményt keres. A jármű akár 19,6 m³ hasznos raktérfogattal is rendelkezik, így bőséges helyet biztosít az áruk szállításához. A teljesítményértékek 116 és 205 lóerő között mozognak, és a 3 literes motorok esetében akár 470 Nm nyomatékot is elérhetnek.

  Az Iveco Daily erős, mégis meglepően könnyű szerkezetű, kényelmes vezetési élményt és kiváló manőverezhetőséget kínál. A jármű felépítése optimalizált a maximális terhelhetőség érdekében, a tengelytávok javítják a dinamikát, míg a felfüggesztések növelik a teljesítményt és csökkentik a tömeget.

  A furgon bérlése során az Iveco Daily ergonomikus műszerfalat és számos tárolórekeszt kínál, amelyek könnyen elérhetőek a vezetőülésből. Az Iveco Daily 6 fokozatú sebességváltókkal, például automatizált AGile TM váltóval van felszerelve., amely még kényelmesebbé teszi a vezetést.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. Az Iveco Daily mellett további bérlehető furgonok is megtalálhatóak kínálatunkban, így minden igényt kielégíthetünk.

  Ajánlatkérés

  IVECO Daily furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra