• IVECO Daily hűtős furgon bérlés

  IVECO Daily hűtős furgon bérlés

  Az IVECO Daily hűtős áruszállító furgon maximális raktérmérete akár 19,6 m³ is lehet. Hasznos terhelhetősége pedig akár 1,5 t is.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,5 – 1 t

  • Raktér térfogat

   7 - 19,6 m³

  • Motor

   116-205 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  • Hűtés/fagyasztás

   0-5 °C

  Az IVECO Daily hűtős áruszállító furgon kiváló választás lehet azok számára, akik romlandó vagy fagyasztást igénylő termékeket szállítanak. A jármű maximális raktérmérete akár 19,6 m³ is lehet, míg a hasznos terhelhetősége akár 1,5 tonna is elérheti, így nagy mennyiségű áru szállítására is alkalmas.

  A furgon szigetelése praktikusan van kialakítva, biztosítva ezzel a szállított termékek megfelelő hőmérsékleten történő szállítását. A nagyobb méretű raktér pedig lehetővé teszi, hogy egyszerre több terméket is szállíthasson.

  A jármű különösen alkalmas hús, gyümölcsök, sütemények és hűtést igénylő növények szállítására, de gyógyszer szállítására is kiválóan használható.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. Ezért érdemes előre egyeztetni a bérlés részleteiről, hogy biztosan olyan járművet kapjon, amely megfelel az Ön szállítási igényeinek.

  A VIARENT további bérelhető furgonokat is kínál, így széles választék áll rendelkezésre a különböző szállítási feladatokhoz. Ne habozzon kapcsolatba lépni a cég kollégáival, ha további információra vagy egyedi ajánlatra van szüksége.

  Ajánlatkérés

  IVECO Daily hűtős furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra