• Man eTGE elektromos furgon bérlés

  Man eTGE elektromos furgon bérlés

  A legkisebb hasznos teherbírás 950 kg, a legnagyobb pedig 1700 kg. Az MAN eTGE elektromos furgon 43 kWh teljesítményű akkumulátor csomaggal szerelték fel.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1,2 t

  • Raktér térfogat

   11 m³

  • Motor

   134 kw

  • Össztömeg

   3,5 t

  Az MAN eTGE elektromos furgon bérlése kiváló választás lehet azok számára, akik környezettudatos megoldást keresnek városon belüli szállítási feladatokhoz. A jármű 950 kg-tól 1700 kg-ig terjedő hasznos teherbírással rendelkezik, így számos különböző feladathoz alkalmazható.

  A 43 kWh teljesítményű akkumulátor csomaggal felszerelt eTGE 208 km-es hatótávolságot és 90 km/h-s maximális sebességet kínál, ami ideálissá teszi városon belüli használatra, legyen szó költözésről, bútorszállításról vagy egyéb fuvarfeladatokról.

  Az MAN eTGE-ben nincs hagyományos belsőégésű motor, helyette egy 134 lóerős, 290 Nm nyomatékú elektromos motor hajtja az első kerekeket, biztosítva ezzel a csendes és környezetbarát működést.

  Az alapfelszereltség tekintetében az eTGE sem hagy kívánnivalót maga után: navigációs rendszer, fűthető szélvédő és oldalvédelemmel kiegészített parkolóasszisztens (EBA) is megtalálható a felszereltségek között.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. Az MAN eTGE mellett további bérelhető furgonok is megtalálhatóak kínálatunkban, így minden igényt kielégíthetünk.

  Ajánlatkérés

  Man eTGE elektromos furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra